Areta i Goran napustili show ‘Zvijezde pjevaju’, evo koja tri para idu u finale

Foto: HRT

Iza nas je polufinalna epizoda televizijskog showa ‘Zvijezde pjevaju’ u kojoj su se natjecala četiri para: Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marina Orsag i Ivana Kindl te Marko Braić i Gina Damjanović. Parovi su pjevali po dvije pjesme, a u finale u iduću emisiju idu tri para. Žiri su već standardno činili Jurica Pađen, Danijela Martinović, Marko Tolja i Zorica Kondža.

Robert i Mario dobili pohvale žirija

Polufinalnu večer otvorili su Robert i Mario Lipovšek pjesmom ’14 Palmi’ Daleke Obale. “Bili ste opet funny, prvo ste pjevali tužno, nije se znalo tko je tužniji, a kad je Mario počeo pjevati skoro sam se rasplakala. Ali poslije ste nas razveselili i napravili show”, rekla je Zorica. “Dvije emisije zaredom pjevate Bana, nadam se da on ovo neće slušati”, rekao  je Marko i dodao: “Robi, iznenađujuće, bio si jako točan i to su bili jedni od najboljih tonova koje si otpjevao.”

Žiri im je dao ukupnu ocjenu 34.

Danijela pohvalila Aretu i Gorana

Areta i Goran kao svoju prvu izvedbu večeri pjevali su ‘Rock galama’ Đavola. “U dvoglasima ste malo igrali lovice. Ali s obzirom na to da je to Rock galama, nema beda”, poručio im je Jurica Pađen. “Malo mi je nestalo riječi, zbunjena sam. Vi ste Areta već prešli veliku granicu koju većina ljudi u životu neće prijeći. Ovo što vi radite, rijetki čine. Vi ste moja inspriacija”, nahvalila je Aretu Danijela.

Par je dobio ukupnu ocjenu 33.

Tolja i Pađen pohvalili Marinu

Ivana i Marina pjevale su pjesmu Wicked Game. “Treba biti lud ili hrabar za ovu pjesmu. Ovo je jako veliki zalogaj. Marina, ti se nisi došla zafrkavati, nego ozbiljno pjevati. Svaka čast”, rekao je Tolja. “Ja bih rekao da ova pjesma u vašoj izvedbi nije zvučala kao da je teška. Izvele ste to s velikom dozom elegancije. Marina, mogu reći da si ti stand-up pjevačica”, nadovezao se Pađen.

Za svoj nastup dobile su 38 bodova.

Danijela i Zorica pohvalile Marka i Ginu

Posljednji par prvog kruga bili su Marko i Gina uz pjesmu ‘Doživjeti stotu’ Bijelog Dugmeta. “Vi ste meni kao kesica gumenih bombona, baš ste slatki”, rekla je Danijela i dodala: “Vi toliko dobro brodite kroz sve glazbene pravce. Napravili ste show, digli ste publiku. To tako treba izgledati.” “Vi se vrlo dobro snalazite u svim žanrovima. Ti si u jednom trenutku malo iskarikirao tekstove, nisi kopirao Bebeka i pjevao si na svoj način. Možda je samo moglo s manje energije”,  prosudila je Zorica.

Dobili su 35 bodova žirija.

Robert i Mario ponovno oduševili žiri

Drugi krug otvorili su, kao i u prvom, Robert i Mario s pjesmom ‘Y.M.C.A’. “A što reći? Ovo je bio tulum za sva osjetila. Vaša izvedba zračila je jednom sirovom animalnom muževnošću. Dečki, zidovi su se oznojili, nemojte to više raditi”, rekao je Pađen.

Dobili su 35 bodova.

Areti je dobro ‘legao’ country

Areta i Goran kao drugu pjesmu odabrali su ‘If It Hadn’t Been for Love’ The Steeldriversa. “Ja znam ovu pjesmu, Adele ju je obradila i tako mi je drago da ste je otpjevali. Tebi je Mario legla pjesma i imam osjećaj da je jednako tako i Aretu povuklo. Baš si bila opuštena, i country ti leži”, rekla je Zorica. “Postoji tajna veza između Slavonije i countryja”, dodao je Tolja.

Za svoj nastup dobili su 38 bodova.

Ivana i Marina rasplesale publiku

Ivana i Marina otpjevale su za svoj drugi nastup ‘You Shook Me All Night Long’ AC/DC-ja. “Žao mi je što nisam komentirala prošlu pjesmu, jer se vidi veliki napredak. Ali ovo je ipak tvoje prirodno ruhlo. S takvom lakoćom to nosiš”, rekla je Danijela.

Dobile su maksimalan broj bodova odnosno 40.

Marko i Gina dobili ogroman pljesak od publike

Posljednji nastup večeri imali su Marko i Gina s pjesmom ‘Ovo nije svijet za nas’ Laufera. “Kakva energetska bomba za kraj. Fantastično”, poručila im je Barbara. “Energija je bila na zavidnom nivou”, poručio im je Pađen. “Ja ne znam ako si ti Marko kao Obelix pao u nešto, ali ti imaš suludu luđačku energiju. U ovoj pjesmi je te tvoje energije bilo taman, koliko treba”, dodao je Tolja.

Dobili su za nastup 38 bodova.

Areta i Goran ne idu u finale

Dok su gledatelji glasovali, u emisiji ‘Zvijezde pjevaju’ nastupila je Vanna s pjesmom ‘Želja’. Nakon zbrojenih glasova žirija i publike s najmanje osvojenih ukupnih bodova show su napustili Areta i Goran.

 

Komentari