ANTONIJA MIŠURA SANDRIĆ OTKRILA KUTAK SVOJEG DOMA: Obožava bijele tonove

Foto: Instagram

Najljepša hrvatska bivša košarkašica, 33-godišnja Antonija Mišura Sandrić, objavila je fotografiju na kojoj se vidi dio interijera iz njezinog raskošnog doma.

Mišura očito voli bijele tonove pa je cijelu kuhinja bijelog visokog sjaja, jednako kao i stol u blagavaoni, a preko stolica su također zanimljivi bijeli čupavci.

Košarkašica je otkrila kako uživa u ispijanju čaja s majkom u blagovaonici budući da ne pije kavu.

“Čaj s mamom. Rijetki su trenuci biti za stolom u tišini, ali kad ga imam, onda uživam u njemu do kraja”, napisala je Mišura.

“Mogu se ja useliti kod tebe?”, “Jao kako je divno…i uživo i na fotkama”, “Je li kuhinja kupljena u Ikei?”, “Baš izgleda predivno. Možeš li mi reći od čega je draga moja Antonija? Pozdrav za tvoju obitelj”,”Baš lipo”, pisali su oduševljeni pratitelji.

Mišura je nedavno podjelila još jednu fotografiju iz svojeg doma u kojem se također vidi koliko pridaje pažnje sitnim detaljima i estetici.

“Jesenske boje” napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi bijeli kauč i dio dnevnog boravka.

Nije izostavila ni uređenje dječje sobice pa je i to iskustvo podjelila s pratiteljima nedavno.

“Već duže vrijeme sam htjela promjeniti izgled Tarine sobe, što zbog roze boje ,namještaja te nebitnih stvari. Tako sam odmah imala izliku da napravim malo razmještaja i nove boje radi naše nove bebice koja uskoro stiže, pa mi nisu mogli puno prigovarat. Išla sam na bež tople tonove i mislim da je stvarno sve pun pogodak. Odmah smo stavili isti krevetić i za bracu”, napisala je Mišura.


Komentari