ANTONIJA BLAĆE ZABLISTALA U CRVENOM ODIJELU: Pojavila se sa suprugom u dominantnom izdanju!

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Popularna voditeljica Antonija Blaće (41) godinama je jedno od omiljenih lica na RTL-u. Na godišnjici Društva Juraj Dalmatinac u Šibeniku, pojavila se u društvu supruga Hrvoja Brlečića (38).

Antonija Blaće je imala ulogu voditeljice u svom rodnom gradu, a kao podrška bio je prisutan i njen suprug. Stigli su veseli i nasmijani, a voditeljica je imala vrlo upečatljiv modni outfit. Izabrala je crvenom odijelo koje na svojevrstan način simbolizira žensku moć i snagu, uz odmjeren i profinjen dekolte.

Frizuru je upotpunila nježnim valovima u kosi, a i njezin suprug je pratio njezin modni korak. Bivši vaterpolist Brlečić izabrao je elegantne hlače i plavu košulju, a nije im bilo teško ni ispuniti očekivanja fotografa i vjerno pozirati na događaju.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Podsjetimo, Antonija i Hrvoje su službeno uplovili u bračnu luku 2015. godine u Crkvi sv. Marka u Zagrebu. Šest godina veze okrunili su brakom, nakon što ih je upoznala zajednička prijateljica. Blaće je više puta u medijima potvrdila kako ju je život ugodno iznenadio i nagradio, jer je u početcima mislila da Hrvoje nije njezin tip.

Vezu su potvrdili 2009. godine kada je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s Hrvojem Hrvatinom, marketing menadžerom. Srećom, sudbina je imala drugačije planve za voditeljicu, pa je završila u zagrljaju pravog Hrvoja. Svadbena ceremonija održala se na luksuznom pored Zagreba, a vjenčana kuma bila je hrvatska šampionka skijanja Janica Kostelić (39).

Blaće svakom posebnom prigodom putem društvenih mreža posveti emotivnu poruku upućenu suprugu Hrvoju, a glase za jednog od najzaljubljenijih parova na estradi.


Komentari