Antonija Blaće upozorila žene da ne nasjedaju na ovo! Ne želi se povlačiti po sudovima

antonijablace/Instagram

Nina Badrić je u siječnju ove godine u obliku Instagram Storyja pozvala sve svoje obožavatelje da joj se jave ako su kupili tablete za mršavljenje brenda Mistik Lyulka jer se radi o prevari. Ovaj je brend mimo Nininog znanja, tvrdio da ih i ona koristi te je u promidžbi koristio upravo njezin lik. Pjevačica je naravno izrazila negodovanje zbog toga što je upletena u ovu marketinšku prevaru. Kada je vidjela da internetom kruži reklama koja promovira tablete zbog kojih je navodno izgubila 19 kilograma bila je strašno ljuta pa je čak najavila i to da će spomenuti brend tužiti.

‘Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su nažalost masovno povjerovali i nasjeli, samo mogu kazati da se maksimalno ograđujem od ovoga. Ovo pišem samo zato što dnevno dobivam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim’, objasnila je tad Nina.

No, sad se i Antoniji Blaće dogodila praktički identična situacija te je putem Facebooka, ali i Instagrama upozorila svoje obožavateljice da ne nasjedaju na ovakve internetske prevare. Naime, internetom kruže lažni oglasi u kojima Antonija promovira napitak za brzo gubljenje kilograma.

 

A bas sam se lijepo odmorila od društvenih mreža. Evo samo da vam javim da je ovo fejk, a intervju izmišljen.
Ne nasjedajte molim vas na budalastine, hvala onima koji su me upozorili.

Objavljuje Antonija BlaceSrijeda, 2. rujna 2020.

Inače, Antonija je strastvena ljubiteljica vježbanja i balansirane prehrane što se ne boji pokazati i naglasiti u svakom intervjuu ili objavi na društvenim mrežama pa je ova situacija tim bizarnija. No, ona se za razliku od Nine neće baviti tužbama.


Komentari