ANTON PONOŠ PONOVO ODUŠEVIO JAVNOST: HRT mu ukida emisiju, a on ih brani! (FOTO)

Padale su i teške riječi na konto HRT-a, a baš zbog toga Ponoš s odlučio ponovno oglasiti i stati u obranu već bivših kolega.

Prije nekoliko dana zaprepastila nas je obavijest kako se nakon gotovo 26 godina emitiranja gasi već legendarna emisija, Kućni ljubimci. Voditelj emisije, Antun Ponoš, oglasio se prvo preko Facebook profila stranice i najavio kako Kućni ljubimci, odlukom programskog vijeća, prestaju s radom na HRT-u. Gledateljima je poručio kako će posljednju emisiju moći pogledati na sam Božić.

Ova voditeljeva poruka izazvala je trenutnu reakciju publike koja izrazila najblaže rečeno ogorčenost spram HRT-ove odluke. Padale su i teške riječi na konto HRT-a, a baš zbog toga Ponoš s odlučio ponovno oglasiti i stati u obranu već bivših kolega i time je dokazao kako je veliki gospodin i čovjek.

“Dragi prijatelji i gledatelji emisije, čitajući vaše komentare u porukama, vidim vašu veliku ogorčenost prestankom emitiranja emisije u programu HRT-a. Tužni ste kao i ja, razumijem vas. Htio bih vam samo skrenuti pozornost kad kritizirate HRT da imate u vidu da je tamo 99% ljudi koji su zaslužni što je emisija doživjela svojih 25 godina i za mjesec dana napunjava 26. godinu rada”, komentira Ponoš i nastavlja.

“Cijelo ovo vrijeme bio sam okružen istinskim prijateljima i dragim ljudima koji su, kako meni tako i svima vama pomagali da emisija bude u programu. Nemojte to nikada zaboraviti i molim vas da vodite o tome računa pri svakom pisanju poruke. Ne slaže se njih jako, jako puno s ukidanjem emisije jer su je stvarali zajedno sa mnom i sada ostaju bez nečega što je rezultat i njihovog rada i truda”, poručio je Antun Ponoš.

Dragi prijatelji i gledatelji emisije, čitajući vaše komentare u porukama, vidim vašu veliku ogorčenost prestankom…

Posted by Kućni ljubimci on Samstag, 19. Dezember 2015

Komentari publike

Ponoševa poruka ponovno je oduševila javnost koja je zatrpala njegovu objavu porukama podrške.

“Dragi Antune,Vi ste najzasluzniji sto je emisija toliko dugo godina trajala. S ljubavlju ste odradili svaku emisiju i s ljubavlju ste ugostili svakog ljubimca. Bili ste primjer i meni i drugima kako se odnositi prema zivotinjama i kako im pruziti sve ono sto im treba. Od mene,koja obozavam zivotinje,Vama jedno veliko hvala i jedva cekam kad cemo Vas gledati na nekom drugom programu”.

“Respekt za dugodišnji rad u tako lijepoj relaksirajućoj emisiji. Nažalost danas su konkurentnije emisije poput onih o zloćinima, udesima, terorizmu, lošoj neodgovornoj politici i lošim političarima, tako da od jutra vam serviraju negativnu energiju, stres i ništa pozitivno. Zato hvala g.Antunu za trenutke pozitivne energije i humanosti”.

“Ko voli životinje voli i ljude i bori se za njih. Kao i Vi gospodine Ponoš ovom Vašom porukom. Svaka čast”.

>>> JE LI OVO JEDAN OD NAJVEĆIH GAFOVA HRT-a? Nakon 25 godina ukidaju kultnu emisiju (FOTO)


Komentari