Anti-aging kreme ne pomažu, a odlazak ‘pod nož’ ne dolazi u obzir? Ovaj zagrebački salon za vas ima genijalno rješenje!

Foto: Pexels

Mnoge anti-aging kreme obećavaju čuda, želimo slijepo vjerovati u njih i nanosimo ih svake večeri bez iznimke, a onda nastupi razočaranje. Ni jedna od njih nije polučila onaj magični rezultat koji nam je bio obećan i naša koža i dalje izgleda kao naša, a ne kao ona modela s reklame za kremu.

Ako vam je scenarij poznat, moramo vas razočarati i reći da ste si djelomično sami krivi. Ne postoji čarobno rješenje, a posao reklama je upravo to – natjerati vas da vjerujete u čuda. No ipak, postoje metode koje vam zaista mogu skinuti par godina s lica, i to da ne idete “pod nož”. A i cijena je mnogo manje radikalna od tog poteza.

Ipak, takva ćete rješenja morati potražiti u specijaliziranim salonima. Jedno od njih svakako je tretman fotopomlađivanja kože koji je u posljednjih nekoliko godina stekao veliku popularnost zbog svojih rezultata, a obožavaju ga i zvijezde poput Jennifer Aniston koja je nekoliko puta priznala da svoj mladoliki izgled duguje upravo ovoj metodi.

U zagrebačkom Mysterion beauty salonu stručno osoblje uz pomoć sofisticiranog IPL aparata izvodi fantastičan tretman fotopomlađivanja koji postiže dobre rezultate. Za fotopomlađivanje koriste žuti svjetlosni spektar od 475-1100 nm (nanometara). Ta svjetlosna energija apsorbira se u kožu i pretvara u toplinsku energiju koja regenerira kolagen i elastinska vlakna te aktivira proizvodnju novog kolagena.

Ova metoda mnogo je brža i učinkovitija od krema s kolagenom. Koža postaje čvršća i glađa već nakon prvog tretmana, a nakon nekoliko dolazaka (ovisno o stanju kože i postavljenom cilju) postupno blijede pjege, plitke bore postaju glađe, a koža elastičnija.

Foto: Pexels

“Konačni rezultat su sužene pore, poboljšan tonus kože, manje sitnih bora i ostalih nepravilnosti na koži. Zbog toga za najbolje i dugoročne rezultate preporučujem kuru od pet do šest tretmana u razmacima od tri do šest mjeseci. Tretman aktivira korijen, stimulira fibroblast u epidermisu i dolazi do proizvodnje novog kolagena za tri dana”, objašnjavaju iz Mysterion beauty salona.

No, to nije sve što ovaj salon nudi od inovativnih anti-aging tehnika. U Mysterionu možete zatražiti i dermaplaning, tretman koji je zaludio žene iz cijelog svijeta. Dermaplaning je mehanički tretman koji uklanja površinske stanice kože i na taj način rješava nedostatke popust sitnih borica ili ožiljaka te čisti kožu od površinskih nečistoća. Osim toga, nožićem se uklanjanju kompletno sve dlačice s lica i vrata te koža ostaje besprijekorno glatka i sjajna. Važno  je napomenuti da se dlačice ne pojačavaju nakon tretmana.

Foto: Pexels

“Neki će reći da je dermaplaning metoda pilinga koja se sastoji od uklanjanja površinskog sloja kože pomoću oštrice skalpela, a drugi će reći da je to zapravo žensko brijanje jer se prilikom uklanjanja sloja kože uklanjanju i sve dlačice s lica. Oboje je istina, stoga nije čudno što ovaj tretman već neko vrijeme privlači najviše pozornosti u beauty svijetu.”

Naravno, ovaj salon u samom centru Zagreba nudi mnogo više. Osim klasičnih usluga depilacija, rade i potpuno bezbolne i dugotrajne fotoepilacije te usluge oblikovanja tijela poput anticelulitnih masaža ili radijalne endodermne terapije. Tu su kozmetičke usluge od kojih su posebno popularne one koje se odnose na obrve ili trepavice pa će vam tako osoblje Mysteriona najbolje znati objasniti treba li vam ekstenzija trepavica ili Lash lift. A više o tome možete naučiti i sami jer Mysterion također održava tečaj šminkanja.

Obavezno provjerite njihovu uslugu jer bi vam ovo mogao postati novi omiljeni salon za sve vaše beauty potrebe u Zagrebu!


Komentari