Annie Šukunda se javila s medenog mjeseca u Dubaiju! Zajedno sa 13 godina starijim suprugom servirala vruće fotke

Instagram

Bivša Miss Miss Supranational Annie Šukunda javila se iz dalekog Dubaija gdje uživa na medenom mjesecu zajedno sa svojim 13 godina starijim suprugom Miroslavom Gavrilovićem. Na putovanje su se zaputili zajedno s djecom što.

Na svom Instagram profilu Šukunda se pohvalila besprijekornom linijom pozirajući na pijesku leđima okrenuta kameri, a njezin suprug sjedi pored nje.

“Život ženice”, opisala je Annie fotografiju.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Annie Šukunda Gavrilović ✨ (@annie_sukunda_gavrilovic2)

Podsjetimo, Šukunda je sudbonosno da izrekla nakon godinu dana zaruka, a s obzirom na to da u izgled ulaže pravi luksuz, na vjenčanju je izgledala besprijekorno. U interjvuu za RTL je otkrila kako je sve ljepše u krugu obitelji te zato na medeni mjesec neće putovati sami, a veliku svadbu planira organizirati sljedeće godine, kada mjere to dopuste.

 “S obzirom da nije mogla biti ceremonija kakva je trebala biti, ja sam rekla ovo će biti vjenčanje, a dogodine će biti svadba. Tako da smo uzeli samo dva kuma ove godine i s njima ćemo malo proslaviti. Meni je obitelj ovdje, ali nisam htjela, ako nekoga uzmete, nekoga izuzmete, znate kako to ide. Imam neku svoju bajku koju ću ostvariti dogodine tako da smo samo s kumovima sada”, izjavila je netom poslije vjenčanja.

Komentari