Anja Alavanja ‘oplela’ po ugostiteljima: ‘Sve nešto na povjerenje ili riskiramo da nas mafija provoza’

Anja Alavanja (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Anja Alavanja Viljevac, naša voditeljica i influencerica, sa suprugom je provela odmor na Siciliji. Naime, Anja je primijetila kako tim talijanskim otokom ‘caruje’ ležerni mentalitet.

“Još malo Sicilije. Fotke su iz Sirakuze. Povijesni gradić s ušminkanim ulicama i uslužnim, ali iznimno sporim ugostiteljima. Ni oko računa se ne žure. Pa ni oko naplate smještaja, jer vikend im je, pa ih nema na recepciji. Sve nešto na povjerenje…Ili riskiramo da nas mafija provoza u gepeku. Ipak je to Sicilija”, napisala je u objavi na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Podsjetimo, nedavno se Anja pohvalila kako je sa suprugom Vedranom otišla na prvo putovanje bez djece u zadnjih godinu i pol dana. “Solo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta”, napisala je uz objavu fotke koja je ‘okinuta’ u Palermu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Alavanja je televizijsku karijeru započela 2003. godine na Novoj TV. Tri godine kasnije počela je raditi na CMC televiziji, a surađivala je sa Zlatanom Zuhrićem u njegovom Zuhra show-u. Radila je i na Fight Channelu gdje je svakog petka gledatelje vodila kroz najzanimljivija događanja iz svijeta borilačkih sportova.


Komentari