Anita Gavranović: ‘Mario će uvijek biti dinamovac, ali vrijeme je za novu avanturu u Turskoj’

Foto: Privatni album

Švicarski reprezentativac Mario Gavranović u četvrtak se oprostio od navijača Dinama za koji je nastupao od 2018. godine te je u 132 utakmice zabio 48 golova uz 20 asistencija. Pred Marijem, koji je isti dan ujedno potpisao i dvogodišnji ugovor s Turcima i time postao novi napadač Kayserispora, sada je nova avantura na kojoj će mu najveću podršku pružati supruga Anita i dvogodišnja kćerkica Leonie.

“Mario se osjeća dobro, emocije su se slegnule. Kao i uvijek, lijepo se sve dogovorio s klubom. On je uvijek bio u predobrim odnosima s Dinamom jer to je njegov klub i voli ga. I sigurno mu je s jedne strane bilo žao, ali isto tako mu je i drago jer ima priliku vidjeti i nešto drugo, jedna nova avantura za cijelu obitelj. Ali on će zasigurno uvijek biti dinamovac. Turci su ga dočekali jako lijepo, došli su i navijači, vatromet, baš su sretni i uzbuđeni zbog njegovog dolaska”, pojasnila je Anita koja, nažalost, nije mogla sa suprugom otputovati na doček, ali je već u procesu pakiranja za selidbu u Tursku s dvogodišnjom kćerkicom Leonie.

Foto: Privatni album

“Ja sam baš uhodana što se toga tiče. Krenuli smo polako, sve će se spakirati. Imam pomoć od Marijeve obitelji tako da se ne brinem uopće, lako ćemo mi to. Leonie se jako dobro nosi s putovanjima. Otvorena je i voli pričati s ljudima, vesela… U njoj više prepoznajem Marija nego sebe. Voli se igrati, komunikativna je, sportski tip koji nikad nije umoran. Karakterno je definitivno više na njega nego na mene. Međutim, emotivnu stranu je povukla na mamu”, ispričala je Anita koja je priznala i kako se već naviknula na takav tempo života jer zna da su selidbe i putovanja samo prolazna faza jedne profesionalne sportske karijere.

A da Mario već sada ima potencijalnog nasljednika koji će trčati za loptom, otkrila je ponosno njegova supruga.

“Vodili smo Leonie nedavno na prijateljsku utakmicu Švicarske i jako je bila uzbuđena. Cijelo vrijeme s tribina je vikala: “gol, gol, tata, tata”. Bilo bi lijepo ako bude mogla gledati i utakmice u Turskoj jer sad već razumije što se događa tako da će nam biti jako zabavno zajedno bodriti tatu˝, zaključila je na kraju Anita za Dnevno.hr.


Komentari