Anica i Robert Kovač otkrili tajnu za sretni brak: ‘Ne pričamo i ne viđamo se!’

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bivša misica Anica Kovač i bivši nogometaš Robert Kovač, u braku su već gotovo 20 godina te su dobili troje djece – dvije kćeri, Leticiju i Viktoriju i sina Marka. 

Obitelj Kovač trenutno živi u Monaku, no nedavno su bili u Zagrebu gdje su proslavili 18. rođendan svoje najstarije kćeri Leticije, a sada su otkrili i tajnu uspješnog braka.

“Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se!”, šaljivo je rekla Anica za IN Magazin dodajući da joj se sve ove godine s Robertom, čine malo. No, spojili su ih brojni zajednički interesa, poput sporta.

Naime, Anica je nekad bila izvršna predsjednica karate kluba, no svoju je kćer Leticiju poticala da se ipak bavi nogometom, no kako kaže, Robert nije bio oduševljen tom idejom.

“Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa i fina”, objašnjava Anica, no Robert tvrdi da je svoju kćer samo htio zaštititi.

Podsjećamo da je Robert zaprosio svoju suprugu na Božić 2000. godine u Leverkusenu, a vjenčali su se sljedeće godine u Zagrebu u crkvi Svetog Križa, dok je svadbeno slavlje bilo organizirano u hotelu Westin. Anici je kuma bila rođakinja Milovena Čičak, dok je Robert za kuma izabrao Zdravka Mamića.

Komentari