ANGELINA OTVORILA DUŠU: Brad joj ne dopušta da si ostvari jednu od najvećih želja prije nego djeca navrše 18

Slavna glumica, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, 44-godišnja Angelina Jolie pozirala je gola za prosinačku naslovnicu magazina Harper’s Bazaar i dala intervju u kojem je otkrila neke nepoznate detalje iz svoga života.

Angelina, koju trenutačno gledamo u kinima kao “Zluradu” u istoimenom filmskom hitu, otkrila je da u srednjoj školi uopće nije bila popularna, da nosi emocionalne ožiljke, da voli svoj nemirni duh i da bi voljela živjeti negdje preko oceana s djecom, no da joj bivši suprug Brad Pitt to ne dopušta jer želi da djeca odrastaju u Los Angelesu.

Naime, kada su je pitali bi li voljela živjeti negdje drugdje osim u SAD-u, odgovorila je vrlo brzo, bez razmišljanja.

“Voljela bih živjeti u inozemstvu i živjet ću, čim sva djeca navrše 18 godina. Trenutačno mi je baza ovdje, a to je njihov otac odabrao“, izjavila je Angelina.


Ona i Brad razveli su se 2016. godine, još uvijek nisu finalizirali sva financijska pitanja, ali po zakonu su službeno samci. Angelina je u braku rodila troje djece, kćeri Shiloh i Vivienne te sina Knoxa, a zajedno su odgojali i troje posvojene djece, sinove Maddoxa i Paxa i kći Zaharu.

Komentari