ANGELINA JOLIE OSTAVILA FANOVE U ČUDU: Objavila fotografije s djecom, iako je tvrdila da nikada neće!

Foto: Twitter

Planetarno popularna holivudska glumica Angelina Jolie (46) iznenadila je sve obožavatelje kada se priključila Instagramu u kolovozu. U vrlo kratkom roku je ušla u povijest kao korisnica koja je najbrže dosegnula milijun sljedbenika na toj mreži.

Iako je glumica već prije izjavljivala u medijima da nikada neće pokleknuti društvenim mrežama, jednako kao i dijeliti svoj privatni život. “Rekla, pa porekla”, na oduševljenje njezinih mnogobrojnih obožavatelja, koji su njezin potez dočekali s oduševljenjem.

Tako je Jolie na nedavno otvorenom profilu podijelila fotografije svojih dviju kćeri dok čitaju knjige, pa dodala: “Ovo su omiljene knjige u našoj kući. Voljeli bismo znati koje su vama najdraže”, ispod fotografije.

Na prvoj fotografiji je njezina posvojena kćer Zahara Jolie-Pitt (16) koja čita roman “The Bluest Eye” autorice Tony Morrison, koji je objavljen sedamdesetih godina.

Na drugoj fotografiji biološka kćer koja najviše podsjeća na oca Brada Pitta s kojim Jolie dijeli skrbništvo čita knjigu “The Dark Lady” britanskoga repera, novinara, i autora Kingslee James McLean Daley, poznatog po nadimku Akale.

Podsjetimo, nekadašnji najpoznatiji holivudski par Angelina Jolie (46) i Brad Pitt (57) u rujnu 2016. godine objavili su da se razvode nakon dvije godine braka, te šokirali svijet.

Njihov razvod je sudski okončan 2019. godine. Sud je donio odluku da će bivši supružnici dijeliti zajedničko skrbništvo nad Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (14) i blizancima Knoxom i Vivienne (12), dok Maddox (19) može odlučivati sam za sebe.

PRVU OBJAVU POSVETILA  AFGANISTANSKIM  ŽENAMA

Budući da je Jolie poznata aktivistica za ljudska prava, njezina prva objava na Instagramu bilo je srceparajuće pismo koje je dobila od tinejdžerice iz Afganistana.

Djevojka, čije je ime glumica pobrisala, detaljno je opisala svoje strahove od gubitka prava nakon preuzimanja Afganistana od strane talibana.

Nije teško zaključiti da je upravo borba za ljudskom pravdom bio jedan od glavnih motiva glumice za pokretanjem svog društvenog profila.


Komentari