Andriji iz serije ‘Andrija i Anđelka’ stiže prvo dijete: Duhoviti glumac već sada zna kakav će biti otac: ‘Rastopit ću se kao topla čokolada’

Foto: Instagram

Zvijezda hit serije ˝Andrija i Anđelka˝, 43-godišnji crnogorski glumac i komičar, Andrija Milošević uskoro će postati tata, piše srpski Blic. Glumac i dugogodišnja partnerica, također glumica, Aleksandra Tomić, prema pisanju spomenutog medija, ne skrivaju sreću zbog dugoočekivane prinove, ali se o ovoj temi još uvijek nisu oglasili.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)


˝Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila povući se iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima˝, ispričao je izvor za Blic.

Spreman je postati otac

Inače, iako vijest o trudnoći nisu komentirali, glumački par ranije je u nekoliko navrata otvoreno govorio o roditeljstvu i želji za prinovom. ˝Apsolutno sam spreman postati otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda jednostavno dođete do jednog trenutka kada pomislite to. Ustvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poanta priče. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi˝, rekao je svojedobno 43-godišnji glumac te dodao kako unaprijed zna kakav će biti otac. ˝Nemam pravilo za odgoj djece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastopiti kao topla čokolada prema djetetu˝, iskreno je pojasnio.


Komentari