Andrija Jarak odlazi s Nove TV: ‘Vrijeme je za nove izazove’

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Dugogodišnji reporter Nove TV, Andrija Jarak, koji je postao poznat zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove, objavila je ta medijska kuća.

˝Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove˝, rekao je Jarak povodom svog odlaska s Nove TV.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV dodala je:

˝Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere˝, poručila je.

Inače, kao reporter Nove TV, njegova su izvještavanja s terena prepoznali publika i struka, čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.


Komentari