‘ANDRIJA JARAK NOVI JE ČLAN NAŠEG TIMA’ Oglasila se televizija na koju prelazi poznati reporter, gledatelji će biti oduševljeni

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Nakon što je u javnost dospjela informacija kako dugogodišnji reporter Nove TV, Andrija Jarak, nakon 17 godina napušta tu medijsku kuću, sada se zna i kamo prelazi. Naime, Andriju Jarka gledatelji će od sada moći pratiti na RTL-u!

˝Naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima! Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme˝, priopćili su s RTL-a.

Inače, o svom odlasku s Nove TV, Jarak je rekao:

˝Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove˝.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV dodala je:

“Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere.”

Komentari