Andrea Andrassy pobunila se na poštanskog službenika, ali s njom se baš i nisu svi složili!

Foto: Instagram / andreaandrassy

Blogerica i kolumnistica Andrea Andrassy doživjela je neugodnost s poštarom, pa je o tome odlučila progovoriti na svom Facebook profilu.

Kako navodi, zasmetalo joj je što je molila poštara da joj naručeni paket, a za čiju je dostavu navela svoju adresu, donese na drugu adresu, vrlo blizu njenog stana, na što je poštar počeo vikati. Njoj nije bilo jasno zašto je to njemu toliki problem, dok nekim pratiteljima nije bilo jasno, ako je salon u kojemu je tražila dostavu tako blizu stanu, a službenik je došao na traženu adresu, zašto nije mogla izdvojiti tu ‘minutu’ i otići po naručeni paket.

– HP express. Zvoni mobitel, “spustite se za 2 minute dolje.” Kažem da nisam doma i (jako lijepo) molim ako je moguće da mi dostavi u salon pored stana koji je minutu od mene. Čovjek se kreće divljački derat na mene da “mi ljudi” nismo normalni i da će on sad zbog mene izgubit SAT I POL VREMENA. Znam da je ljudima teško i stvarno nastojim bit tolerantna, ali čovjek mi je doslovno pokvario dan i imam potrebu popit rakiju. Jel bi vi ovo prijavili? Ja se nećkam, žao mi je čovjeka ali kad bi mi trebalo postat žao mene, napisala je Andrea.

foto:Facebook

Status je vrlo brzo dobio gotovo 1000 lajkova, ali se neki pratitelji nisu složili s njenom ‘jadikovkom’.

– Prijaviti naravno. Znam da čovjek možda ima loš dan, mjesec, život ,ali tko kaže da i ti, kupac možda nemaš nešto loše i slično. Uglavnom mislim da treba biti ljubazan bez obzira kakav ti je dan. Svima je teško zbog nečeg, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je druga kazala kako je imala slično iskustvo.

– Ja sam prijavila svoje negativno iskustvo nedavno na njihovoj stranici i taj isti tjedan je opet došao drugi paket (i isti poštar) te sam “dobila po nosu” od poštara jer sam ga prijavila jer on ne radi svoj posao kako treba!! No, prijavila bih opet i tebi preporučam. Ugodno me iznenadilo od pošte da reagiraju po tom pitanju (barem u mom slučaju)!

– Pa ako ti je salon kako kažeš minutu od doma, što onda ti nisi otišla po paket, 2minute posla! On je dostavio na adresu koja piše, nije dužan ti ga uručiti na drugoj adresi. A deranje ne opravdavam! Vjerujem da ni ti nisi bila preljubazna prema njemu, poručila joj je pratiteljica.

Komentari