ANĐA MARIĆ OBJAVILA VIDEO U KOJEM HODA SA ŠTAKOM: ‘Sram je vrlo ljudska kvaliteta ali vrlo toksična’

Photo: Instagram

Bivša pjevačica, 41-godišnja Anđa Marić koja se godinama bori s multiplom sklerozom, na svom Youtube kanalu objavila je video u kojem priča o sramu.

Youtube kanal nazvala je “Revolucija u 365 dana”, gdje je počela dijeliti privatnost sa širom javnosti u kojima priča o svojim životnim situacijama, borbama koje je prolazila te motivira ostale da preuzmu svoj život u svoje ruke.

“Ovo je stvarnost”, govori Anđa dok hoda sa štakom u ruci te priča s prijateljicom Kourtney koja joj pomaže da lakše dođe do cilja.

“Dođi ću do tog restorana, doći ću do cilja kao prava šefica, jer ja to i jesam”, govori Anđa pa dodaje: “Ovo sam prava ja, uzmi ili ostavi”. Pokazala je svoju ranjivost svijetu te napisala “nije mi pala kruna s glave”.

Društvo iza objektiva i prijateljica ju cijelo vrijeme nasmijavaju i podupiru u njenoj ustrajanosti i upornosti da dođe do restorana.

Anđa je podijelila još jedan video u kojem je ukazala koliko sram sabotira ljude u svim životnim segmentima. Osvrnula se i na “sindrom savršenstva” koji je sveprisutan u današnjem svijetu društvenih mreža te je istaknula koliko je takvo okruženje toksično jer svijet promovira upravo savršenstvo, a ne ranjivost.

“Meni su trebale godine da skinem krunu s glave. Nikada nisam htjela pokazati kako hodam zbog svoje bolesti u javnosti, nikada nisam htjela pobjediti strah koji me kočio”, priznala je iskreno.


Komentari