ANA SASSO OTKRILA DA SE UDALA TREĆI PUT: ‘Mi smo u braku, samo se to ne zna’

Foto: Screenshot/RTL

Hrvatska i bivša jugoslavenska natjecateljica ljepote i manekenka, Ana Sasso (58) u razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da se udala treći put.

Nakon dva propala braka s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem, pronašla je treću sreću. Iako se davno povukla iz javnosti, sada živim mirnim životom u Samoboru s 55-godišnjim kirurgom Hrvojem Tomasovićem za kojeg se mislilo da joj je dugogodišnji izvanbračni partner.

“Mi smo u braku samo to se ne zna, nije nitko uspio popratit, ali jesmo”, rekla je Ana Sasso. Ja sam nikad sretnija, nikad zadovoljnija i mislim da je to ipak većinom jedan rad mene na samoj sebi i onda vam sve postane puno jednostavnije u životu. Imam partnera koji me poštuje i cijeni voli prati podržava i što više da očekujem, to je najvažnije”, poručila je.

“Nećete vjerovati, ali ja jako volim čistiti po kući ja volim čistiti jako sam pedantna imam problem s tim nije lak suživot sa mnom da se razumijemo ali ovaj pored toga ovaj volim trening treniram zatim ponekad sviram klavir za svoj gušt i tako volim gledati filmove odnosno dobre serije…”, kaže Ana te otkriva i koja je tajna njezinog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velimir Bujanec (@bujanec)

“Ja sam tu neuredna, ne neuredna, nego neodgovorna. Obožavam čokoladu zna mi se dogoditi evo vjerovali lili ne ja onu veliku navečer pred televiziju slistit i sutradan imam grižnju savjest sutra odradim jači trening i onda to nekako izbalansiram. Moj životni put je bio takav da sam ja imala neke svoje ambicije potrebe tako da nisam se ja puno involvirala u svijetu modelinga, davno prije kad sam bila mlađa, međutim s godinama sam birala opet nešto drugačije i evo ne, da mi nedostaje, ne uopće mi nedostaje. Volim svoj mir i ovo što ja imam sad da nisam eksponirana toliko i ljepše mi je uživam u životu”, ističe bivša miss Jugoslavije koja se osvrnula i na današnje generacije missica.

“Mislim da je prije bilo… Upotrijebit ću termin ”prirodnije” od ljudi, od evo od cura, od svega. Ja ne kažem, danas ima prekrasnih cura prelijepe cure u toliko se nismo mijenjali na bolje imali smo i onda imamo i sada, ali same organizacije su dakako uspješnije bolje napravljene promovirane i sve ostalo što ide uz to”, kazala je pa komentirala i botoksiranje.

“Ja to podržavam ako se netko lijepo osjeća u svojoj koži s manjkom viškom kila nebitno ja to podržavam ako se netko i lijepo osjeća u tome zašto, ne moramo svi biti u mjerama. Lijepo je meni vidjeti onako punašniju curu, dapače. Čak bi prije podržala to punije nego ekstremno mršavo. A ukoliko ima netko problem – ako je očit nos, uši, ali za mene uvijek je manje više što manje to je bolje. Je li pretjerivanje pokazuje vidjeli smo puno primjera kad žene ili muškarci čak pretjeraju da to nije lijepo”, zaključila je Ana.

“Budite svoje pametne ne dozvolite da itko upravlja s vama i s onim što vi mislite vjerujte samoj sebi i svojoj intuiciji i naprijed glavu gore”, poručila je mladim djevojkama koje tek namjeravaju graditi modnu karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velimir Bujanec (@bujanec)


Komentari