Ana Sasso bacila grudnjak na koncertu Novih Fosila: Evo tko je nagovorio

Ana Sasso (Foto: Instagram/Ana Sasso)

Nekadašnja Miss Jugoslavije, 59-godišnja Ana Sasso, koju mnogi pamte po provokativnoj i nezaboravnoj reklami za Pipi, u intervjuu za Avaz otkrila je zašto je bacila grudnjak na velikom koncertu Novih Fosila, koji se održao 5. travnja u KD Vatroslava Lisinskog.

“Bacanje grudnjaka je ideja moje prijateljice. Gospodin Marinko, član „Novih fosila“, dan prije je na pressici kroz šalu kazao da mu je jedino žao što mu nikada nisu djevojke bacale grudnjake na binu, jer oni nisu rok-bend. No, prijateljici se koncert učinio kao sjajna prilika da napravimo mali skeč, jer Marinko uskoro puni 80 godina, i zašto ne nasmijati i oduševiti ga. Nije mi bio cilj skrenuti pažnju na sebe, već uveseliti Marinka, a tako i sve prisutne, jer je to bila fora”, kazala je Sasso.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Na pitanje koliko joj je ljepota pomogla, ali i odmogla u karijeri, Sasso je otvoreno izjavila:

“Sama ljepota može biti i mač s dvije oštrice. U samom početku, mogu da kažem, izranjanje iz jedne anonimne djevojke u javnu osobu za mene je bilo traumatično na neki način. Nosila sam se s tim, jer sam oduvijek bila mentalno jaka osoba, no i nije uvijek sve bilo lako. Postanete osoba koja je pod povećalom, nemate svoju privatnost i zaista je ponekad bilo teško.”

Ova rođena Splićanka se jako rijetko pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme, a trenutno živi u Samoboru sa suprugom, uspješnim kirurgom Hrvojem Tomasovićem.


Komentari