Ana Radišić u poznatom zagrebačkom hotelu ugostila brojna poznata lica: Evo tko se našao na ‘vrućem’ stolcu

Foto: Cropix

U zagrebačkom hotelu Esplanade održao se live podcast popularne TV voditeljice i urednice pod nazivom “Putem oblaka s Anom Radišić“. Ovo je ujedno nastavak Anine podcast priče koju je započela prije manje od dvije godine.

Radišić je u Smaragdnoj dvorani ugostila najveća imena glazbene industrije, uspješne poduzetnika i vrhunske sportaše. Na pozornici čija scenografija podsjeća na oblake, gosti su voditeljici otkrili inspirativne i zanimljive priče iz svojih bogatih karijera.

Foto: Cropix

Održano je šest tematskih podcasta, a gosti su bili poduzetnica Iva Radić i Aleksandra Dojčinović, modna dizajnerica i vlasnica brenda Lei Lou; arhitekt Ante Vrban i osnivač brenda Surf’n’Fries Andrija Čolak; Josipa Maslać Petričević, direktorica tekstilne industrije Naftalina, Martina Ravlić, direktorica drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI te Ivana Ravlić, članica uprave mesne industrije Ravlić; atletičarka Sandra Perković i veslači, braća Martin i Valent Sinković; TV voditeljica, diplomirana pravnica Marijana Batinić, vlasnica modnog brenda Jolie Petite i slastičarnice Jolie Petite Patisserie te nekadašnji uspješni model s međunarodnom karijerom Ljupka Gojić Mikić i TV voditeljica i glazbenica Ida Prester; jedan od najuspješnijih domaćih glazbenih autora i osnivač benda Madre Badessa, Tonči Huljić, talentirana pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo i mladi glazbenik Matija Cvek.

Voditeljica Marijana Batinić nije krila oduševljenje te je pratiteljima na Instagramu otkrila da se baš zabavila i nasmijala u podcastu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Djelić atmosfere podijelile su i Ida Prester te Ljupka Gojić Mikić na društvenim mrežama. Obje su na InstaStory postavile snimku s podcasta.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram


Komentari