ANA GRUICA POZIRALA SA SUPRUGOM I BIVŠIM: ‘Možda je ključno shvatiti da ‘ja’ nije bitno u ovoj priči’

Foto: Instagram/KOLAŽ

Domaća glumica, 38-godišnja Ana Gruica Uglešić na svom Instagram profilu podijelila je neobičnu fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Boranom Uglešićem u društvu bivšeg partnera Hrvoja Šalkovića s kojim ima sina Marata.

“Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da “ja” nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible”, napisala je Ana ispod fotografije na kojoj svi zajedno poziraju s malenim Maratom te ugodno iznenadila pratitelje neočekivanim potezom.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ana Gruica Uglešić se nedavno u intervjuu za Zagreb.info osvrnula na zajedništvo muškaraca i žena koje apsolutno podržava.

”Bez obzira što se smatram feministkinjom, u meni svakako ima djelomice partrijarhata koji suštinski “zna gdje je kome mjesto”. Slažem se da je žena “stup” obitelji, ali isto tako ću vam reći da su me nedavno u jednom intevjuu također pitali “držim li ja sva četiri kantuna kuće”, pa sam spremno odgovorila da jesam, ali netko je tu kuću ipak trebao prvo izgraditi. U svakom slučaju ne treba podcjenjivati muškarce u njihovim ulogama. Uostalom zašto bi muškarci i žene uopće bili na suprostavljenim stranama, trebali bi biti u zajedništvu”, poručila je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

 


Komentari