Ana Đurić Konstrakta otkriva kada i kako se rodila ljubav prema borosanama: ‘To je nešto najudobnije na svijetu!’

Konstrakta (Foto: Guliver)

Ana Đurić Konstrakta nastupala je na Sea Star festivalu u Umagu pa je tom prilikom u intervjuu pred nastup otkrila kako se rodila njezina ljubav prema hrvatskim borosanama u kojima je predstavljala Srbiju na Eurosongu.

‘Uuu, to je vrlo duga priča. Rodila se ideja među ekipom koja je radila sve ovo i naišli smo na super suradnju. Ja sam probala borosane i shvatila sam da je to nešto najudobnije na svijetu! Iskreno, iako su borosane čuvene, ja ih nikad prije nisam nosila’, izjavila je za 24sata.

Konstrakta je prije odlaska u Torino tražila da joj se dostavi jedan par borosana iz vukovarskog Boroava kojima će upotpuniti svoju, svima već poznatu, koreografiju za pjesmu ‘In Corpore Sano’.

Obuću joj je u Italiju donio hrvatski redatelj Zrinko Ogresta, a Konstrakta je, zahvaljujući izvanrednom nastupu, na Eurosongu osvojila visoko peto mjesto.

Podsjetimo, svoju europsku turneju u Umagu započeli i pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga Kalush Orchestra koji su pobjedničku ‘Stefaniju’ zapjevali odmah nakon Konstrakte.

Komentari