Ana Bučević okrenula novu stranicu: Preselila se u Beč, a za to ima i vrlo dobar razlog

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Najpoznatija motivacijska govornica i životna trenerica u Hrvatskoj, Ana Bučević od prošle jeseni gradi potpuno novi život izvan zemlje. Naime, Splićanka se zbog ljubavi preselila u Beč, a par ne skriva da im cvjetaju ruže u ljubavi.

Bučević je u zagrljaju srpskog glazbenika Marka Nikolića, 9. veljače proslavila 43. rođendan, a njezina sestra blizanka Nada, otkriva za Gloriju da je ova životna trenerica sretnija i ispunjenija no ikada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha)

Do sada je Splićanka vješto skrivala da je okrenula novu stranicu u životu, te je na Instragram profilu objavila samo nekoliko selfija iz Beča temeljem kojih se nije dalo naslutiti da se tamo preselila za stalno.

S njom je otišao i njezin šestogodišnji sin Lukas iz prvog braka, a dječak je na jesen krenuo u prvi razred. Oko njemačkog jezika pomaže mu srpski glazbenik koji tamo živi duže od dvadeset godina. Bučević ima još jednu kćer, Ani koja će ove godine maturirati u splitskoj privatnoj gimnaziji, a nakon toga planira otići živjeti u Beč koji već sad redovito posjećuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha)

“Da čudo i ljubav današnjeg dana nosite sa sobom i kroz sve ostale dane u godini”, poručila je Ana za Božić svojim pratiteljima što je bila i njezina službena potvrda veze s Markom.

“Draga moja princezo, hvala ti na svakom trenu provedenom s tobom”, odgovorio joj je Marko.

 

 


Komentari