Amerikanci dobivaju Eurosong, poznato i tko će uz Snoop Dogga voditi glazbeno natjecanje

Foto: Instagram

Službeno je, Amerikanci su dočekali svoju Euroviziju ili bolje rečeno ‘Ameroviziju’. Naime, kako pišu tamošnji mediji, Reper Snoop Dogg i pjevačica Kelly Clarkson bit će voditelji ˝Natjecanja za pjesmu Amerike˝ po uzoru na Euroviziju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Glazbeno natjecanje u kojemu će sudjelovati izvođači, solisti, dueti i grupe iz svih pedeset američkih saveznih država, područja glavnog grada Washingtona i pet pridruženih američkih teritorija, prikazivat će se na američkoj mreži NBC. Početak ‘showa’ je u ožujku dok je veliko finale predviđeno za 9. svibnja.

˝Velika sam zaljubljenica u koncept Eurovizije i oduševljena sam što taj glazbeni fenomen dolazi u Ameriku. Uzbuđena sam što ću raditi sa Snoopom i ne mogu dočekati da vidim svaku državu i teritorij predstavljenu sa svojim izvođačem˝, rekla je Kelly, inače pobjednica prvog izdanja Američkog idola.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli snoopdogg (@snoopdogg)

Ni proslavljeni reper ne skriva uzbuđenja zbog rada na novom projektu. ˝Čast mi je što ću voditi Natjecanje za pjesmu Amerike sa svojom ‘sestricom’ Kelly Clarkson˝, kazao je Snoop Dogg u pisanoj izjavi za medije.

˝Natjecanje za pjesmu Amerike je natjecanje koje će se prikazivati na televiziji, a ne natjecanje stvoreno samo kako bi postalo televizijski show. Bit će otvoreno za sve glazbenike, neovisno jesu li amateri ili već imaju ugovor s izdavačkom kućom. Nitko nije isključen˝, rekao je producent ‘Amerovizije’ Anders Lenhoff u priopćenju.


Komentari