AMERIKANAC PREKINUO S DUOM LIPOM: Obožavatelji krive njegovu ”majku iz pakla”

Foto: Twitter

Megapopularna britanska pop pjevačica albanskih korijena, Dua Lipa (26) i njezin dugogodišnji dečko Anwar Hadid (22) navodno su se rastali nakon dvije godine veze. par Par sa A liste prekinuo je vezu nakon duže krize i privremenog razdvajanja kako bi pokušali ‘spasiti’ svoju romansu, prenose američki tabloidi. 

“Njihov odnos prolazi kroz krizu i čini se da je na kamenu”, komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama nedavno, a sada je nagađanjima došao kraj. Izvori sada tvrde da je par otišao svojim putem ‘zauvijek’, te navode da neće biti pomirenja.

Mnogi fanovi na Twitteru pak slute da je za prekid kriva Yolanda Hadid, majka Anwara koja je navodno kumovala i prekidu njegove sestre, popularne manekenke Gigi Hadid i pjevača Zayna Malika.

Anwarova druga sestra, Bella, također je prekinula s pjevačom The Weekndom, prije pet godina, a mnogi su i za taj prekid optužili njihovu ‘majku iz pakla’, Yolandu koja svojoj djeci pokušava kontrolirati živote. Iako su joj djeca planetarno popularna na društvenim mrežama mnogi je nazivaju ‘zlostavljačicom’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Ipak, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju još jedan sjajni album Dua Lipe, nakon što je u ožujku 2020. objavila Grammyjem nagrađeni najbolji pop vokalni album “Future Nostalgia”. Mnogi od njih nagađaju hoće li sljedeći album koji će pop zvijezda izdati biti raskidni album nakon ovog prekida.

 


Komentari