Albina i Mario ispali iz ‘Plesa sa zvijezdama’, evo kako su prošli ostali natjecatelji, a jedan par osvojio dodatna dva boda

Foto: Nova TV

Završila je osma emisija zabavnog showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj se osam parova natjecalo za prolazak dalje. Kandidatima je dodatne muke zadao Slavko Sobin, pobjednik prošle sezone ‘Plesa sa zvijezdama’. Naime, on je u prethodnoj emisiji plesnim parovima zadao plesni izazov, a onaj plesni par koji je najbolje ukomponirao korake koje im je zadao u svoju koreografiju, osvojio je dva dodatna boda.

Bojana i Gordan emotivno su se povezali u bečkom valceru

“Večeras je emotivna konekcija između vas bila puno, puno bolja nego inače. Ove sezone je sinonim za riječ elegantan jednako Bojana. Vrlo mekano kretanje kroz podij i izvrsna kombinacija valcera. Naoko je sve to bilo lagano, a to znači da imaš stopostotno povjerenje u svog partnera”, pohvalio je Bojanu Marko Ciboci

Larisa Lipovac Navojec je dodala: “Izgledala si jako staloženo i smireno što znači da je sve sjelo na svoje mjesto. Čini mi se da ovaj tempo tebi leži i mislim da si danas sve dobro izvela i dokazala i da ste Slavkov izazov dobro integrirali i potpuno ga izvršili.”

Osvojili su 38 bodova žirija.

Albina i Mario pokazali nešto drugačiji paso doble

“Sad se već približavamo finalu i ostala je fina grupa pa moramo malo dizati kriterije. Treba poraditi na ramenima i samo to”, kratak je bio Igor Barberić.

“Vrlo interesantna interpretacija paso doblea. Borio sam se u trenucima da vidim taj paso doble, ali nećemo pričati o tome jesam li slijep, nego kako si ti to otplesala. Paso bi trebao biti matador i plašt gdje je plesačica kao plašt i moram reći da mi je žao što sam vidio dva bika koja se bore”, konkretan je bio Marko Ciboci.

Osvojili su 31 bod žirija.

Sandi i Helena pokazali novo lice u strastvenoj rumbi

“Vi ste par koji je od početka ovog showa u samom vrhu i po ovacijama publike i po osjenama. Nije upitno možete li vi to ili ne, od vas uvijek očekujemo najbolje. Meni je danas nedostajalo rumbe u rumbi, malo plesnosti”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

Marko Ciboci rekao je da vidi Sandija kao nebrušenog dijamanta, ali i da bi mu za jedan segment plesa jedinicu, no nju je već iskoristio za Asima.

Osvojili su 31 bod žirija.

Filip i Paula prenijeli energiju tanga

“Meni je jednostavno fantastično koliko ste vi predani jedno drugom, a to je jako teško postići. Odrađujete sve do kraja. Dopalo mi se danas sve izvedeno. Potrudio si se biti ozbiljan u svom karakteru. Ovo što vi izvodite su ozbiljne plesne posture i bravo, bravo”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

Kratko se nadovezao Igor Barberić: “Kad se odvojiš od Paule daj još malo jači stav i osvojit ćeš sve desetke.”

Osvojili su 37 bodova žirija.

Pedro i Valentina razvalili u cha cha cha-u i osvojili dodatna dva boda

“Prvo, izvrsno ste ukomponirali Slavkov izazov u koreografiju i koreografski mi se jako svidjelo. Usudio bih se reći da osim što dobro izgledaš kad stojiš večeras si dobro izgledao dok si plesao”, pohvalio ih je Marko Ciboci.

“Bilo je sve prisutno, meni se jako dopao ovaj kraj i Slavkov izazov. Ja mislim da ste vi večeras dosad najbolje integrirali taj dio u svoj ples”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 35 bodova žirija te im je Slavko Sobin za najbolje integrirane njegove korake u koreografiju dodijelio dodatna dva boda s kojima su osvojili 37 bodova u ovoj emisiji.

Jelena i Marko zapalili pozornicu paso dobleom

“Prošli put sam ti rekao da imaš problema s rukama, večeras nisi bila pile bila si albatros. Malo sam žalostan jer nisam vidio tu kulminaciju energije koju paso doble zahtijeva. Kod tebe je pozitivna ta tvoja dominacija na plesnom podiju, a ja bih želio vidjeti i da si nekad submisivna. Želim te vidjeti i u drugim ulogama”, konstruktivan je bio Marko Ciboci.

“Budući da nisi profesionalna plesačica normalno je da te preuzme ta energija i emocija. Bila si dominantna i svaka ti čast za ovaj nastup”, komentirala je Franka.

Osvojili su 32 boda žirija.

Domenica i Alan očarali slowfoxom

“Baš ste mi bili super, pogotovo ovaj početak. Svojim šarmom si nas uvukla u sve to skupa, totalno emotivno. Izvedba je bila jednostavna, možda je bilo potrebno nekih dodatnih finesa, ali ja uvijek kažem da je jako teško izvesti nešto jednostavno”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

“Domenica janje moje malo ja sam mislio da smo problem držanja riješili prije, no večeras se to vratilo i to na n-tu potenciju. Ja bih tebe volio vidjeti malo konstantniju u tom držanju. Zato sutra u dvoranu i da riješiš to za sva vremena”, dao je svoj prijedlog Marko Ciboci.

Osvojili su 30 bodova žirija.

Marko i Gabriela fantastičnom sambom zaokružili emisiju

“Ja sam na klackalici. Samba koraci neki su bili super, neki malo manje, a divno mi je gledati kako si puknuo u plesu. Kližem se između toga”, istaknuo je Igor Barberić.

Marko Ciboci vidi ih u finalu: “Tvoja samba večeras je dokaz da nismo svi za sve. Ali bez obzira an to ja mislim da si ti živi dokaz kako radom možeš pokriti sve nedostatke. I ponovno bih istaknuo da si ti moj favorit za finale.”

Osvojili su 34 boda žirija.

Show su napustili Albina i Mario

U eliminaciji su se našli Domenica i Alan, Albina i Mario i Marko i Gabrijela, a žiri je spasio Marka i Gabrijelu. Potom je ponovno otvoreno glasovanje pa je publika odredila da Albina i Mario napuštaju natjecanje.

“Nekoliko smo puta bili u eliminacijama, pa smo se i pomirili da se to može dogoditi. Svi su jako talentirani i ekipa je stvarno jaka”, rekla je pjevačica nakon ispadanja.

“Ja sam jako zadovoljan, hvala svima. Kandidatima želim svu sreću i neka najbolji pobjedi. Albina, za mene si rasturila”, pohvalio ju je mentor na kraju.

Podsjećamo, u prošloj emisiji show su napustili Asim i Nika.

Komentari