Albina Grčić nakon ispadanja iz ‘Plesa sa zvijezdama’ najavila mali predah: ‘Trenutno sam u inspirativnoj krizi’

Albina (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Pjevačica Albina Grčić i njen mentor Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio show ‘Ples sa zvijezdama’. Nakon što je završila njena plesačka avantura, u intervjuu za Večernji list otkrila je kako ju je nastup u showu naučio disciplini.

“Svaki dan u dvorani sa svojim mentorom, nekad čak i više puta na dan, ovisi o zahtjevnosti plesa. Kad pogledam unatrag, ne bunim se, naučila sam biti disciplinirana, navikla sam se na jedan takav tempo i sigurno će mi značiti za buduće projekte”, kazala je Albina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Zbog užurbanog tempa najavila je da će uzeti mali predah.

“Tek sad vidim koliko je to sve možda previše za nekog tko je naglo zakoračio u svijet javnosti. Sretna sam i zahvalna na svemu što mi se dogodilo, ali mislim da je vrijeme da uzmem mali odmor, dobro razmislim i svojim sljedećim glazbenim koracima i uživam” rekla je Albina pa je dodala:

“Trenutno sam, ja bih rekla, u maloj inspirativnoj krizi, ali imam par pjesama koje još čekaju na red. Ne želim si stvarati nikakav presing, sve u svoje vrijeme.”

Podsjetimo, Albina je prošle godine predstavljala Hrvatska na Eurosongu s pjesmom ‘Tick-Tock’, s kojom nažalost nije čekirala kartu za finale.

Komentari