‘AKO POSTANE USPJEŠNA, ZAMIJENIT ĆE GA’ Albina pozirala s dečkom nogometašem, komentari pljušte

Foto: Instagram

Splićanka Albina Grčić (22) postala je neizostavna tema nakon što je ponosno odnijela pobjedz na ovogodišnjoj Dori. Hrvatsku će predstavljati Eurosongu, a pripreme su u tijeku.

No treba ponekad i odahnuti od obaveza. Albina je tako svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestila kako se nakratko vratila u Split.

Foto: Instagram

Objavilaje fotografiju sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem.

“Doma”, napisala je Albina u opis fotografije na kojoj je pozirala sa svojim odabranikom. Fotografirali su se uz more, a fotografija je u kratkom periodu skupila više od 6.000 “lajkova”.

Foto: Instagram

Ivan je splitski nogometaš koji trenutačno igra u Hajduku 2 i nastupa u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

“Mi smo se našli još kao mali balavci koji su pratili braću lovajući se po tribinama pomoćnih terena. Putevi su nam se nekako razišli, ali sudbina nas je opet spojila”, napisala je Grčić jednom prilikom na društvenim mrežama i otkrila kako se ona i Ivan znaju od malih nogu.

Foto: Instagram

Iako sve djeluje idilično, uvijek se nađu komentari dežurnih kritičara, pa zli jezici ni našu pjevačicu u usponu i pobjednicu na Dori nisu pustili na miru, već su pohrlili s kritikama.

“Ova mala se nada da će biti zvijezda. Naporna je, ima milijun njih na svijetu poput nje. Lijepi su par, ali vidjet ćemo što nosi budućnost. Imam dojma ako postane uspješna poput Maje Šuput, a dotični nogometaš ostane na trenutačnoj razini, da će ga olako zamijeniti”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Komentari