‘AKO DAŠ P****, DAT ĆU TI DESET LAPTOPA’: Alex Ognjena dobila gnjusne poruke zbog humanitarne akcije

Alex Ognjena (Foto: Alex Ognjena / Instagram)

Kantautorica Alex Ognjena (37) odlučila se obračunati s korisnicima društvenih mreža koji šalju neprimjerene poruke. Prozvala ih je na Instagramu nakon objave u kojoj je objavila da traži laptope za dječji dom.

Alex je na društvenim mrežama podijelila humanitarnu akciju kojom se skupljaju laptopi za djecu iz doma u Sisku, kako bi mogli neometano pratiti nastavu. Međutim, neki koji su se javili nisu imali plemenite namjere.

Foto: Alex Ognjena Instagram

“Svi šu*** koji su obećali pomoći pa odustali kad su shvatili da neće dobiti pi***, nek se uguše u grižnji savjesti”, napisala je Alex na Instagram storiju.  Zatim je objavila uznemirujuće poruke koje joj je poslao jedan pratitelj.

Foto: Alex Ognjena Instagram

“Koliko još fali laptopa? Ako daš pi***, dat ću ti deset laptopa”, napisao je. Nakon što Alex nije odgovorila, nastavio je slati uznemirujuće poruke. “Budući da me ljutiš, sad dajem ponudu za devet laptopa. Nastaviš li me ljutiti bit će i manje”, glasila je druga poruka.

“Reci djeci da neće dobiti laptope jer ti nećeš dati pi***”, glasila je zadnja poruka. Alex ga je tada odlučila blokirati i gnjusne poruke podijeliti s javnosti. Ojavila je i ime i prezime muškarca koji ih je slao.


Komentari