Agoniji Ivane Paradžiković nakon promjene tri adrese i života u gepeku konačno došao kraj!

Ivana Paradžiković/Facebook

Još je prošle godine započela adaptaciju, ali zbog pojave epidemije koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže.

Urednica Provjerenog, Ivana Paradžiković konačno je uselila u stan, još je prošle godine započela adaptaciju, ali zbog pojave epidemije koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže, piše Večernji.

“Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode ni…ma…nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec života u gepeku i na tri adrese… Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene”, napisala je Paradžiković na društvenim mrežama.

Već je ranije prokomentirala situaciju s preseljenjem i adaptacijom.

“Nažalost, situacija se jako zakomplicirala, tako da još uvijek iščekujem preseljenje… Oduvijek sam maštala o građanskom stanu u centru, visoki stropovi, dvokrilna vrata… Iako su mi svi govorili da je bolja novogradnja, nisam ih slušala, kao uostalom što to ne činim gotovo nikad u životu, slijedila sam svoj osjećaj. Ono nedjeljno jutro kada je Zagreb pogodio potres sve do poslijepodneva nisam uopće zvala susjede da čujem u kakvom je stanju zgrada. No imala sam sreće. Više-manje prošlo je sve dobro”, kazala je.


Komentari