‘A VI STE NEKO MJERILO, KOGA BRIGA’ Hamed Bangoura žešće dobio po nosu zbog objave o ženama: ‘Nije fora, vjerujte mi’

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Oko ženskih tajica povela se burna rasprava na Twitteru, a započeo ju je vlasnik modne agencije koji nema dlake na jeziku. Hamed Bangoura nedavno je objavio komentar o neukusnom odijevanju, što je poprilično razljutilo korisnike Twittera.

No, nije dugo trebalo da “dobije po nosu”.
“Izuzetno problematična objava. Dakle, VAMA je nešto gadno na drugima, i? Vi ste mjerilo kako bi se žene trebale oblačiti? Nekome je možda gadno nešto na vama, pa? Prebacujete VAŠ problem na populaciju žena kao da je to NJIHOV problem s naglaskom da vama nešto “nije fora”. Đizs!”, napisao je Twitteraš.
Hamed se složio s njime da je izjava problematična.

“Slažem se da je problematična izjava. Nisam rekao da je gadno, nigdje to nisam napisao, niti da sam ja mjerilo kako bi se žene trebale oblačiti. Siguran sam da nekome nešto gadno na meni i nemam problem s tim. Ljubazno sam pitao i rekao da meni nije fora, što ne znači da nekom je”, odgovorio je Hamed pa još više raspalio strasti.

“Zašto gledaš ako ti smeta Hamed? Koga briga kakve krpice neko na sebe meće? Il kako kosu nosi i koje je boje? Il jel se šminka ili ne? Ako nismo najpitkiji narod na svitu ali stvarno”, jedna je od poruka.

Neke je komentar ozbiljno uvrijedio.

“Nije ‘ljubazno’ pitanje, prozvali ste ‘neke’, znači na ostale žene nemate primjedbi, iako nose tajice kroz koje se vide gaće. Smijem li zaključiti da biste njima poručili ‘dapače, samo dajte’? Teror ‘ljepota&mladost’ pršti, truje i mnoge žene natjera na gubitak samopoštovanja i dostojanstva”, napisala je jedna žena.

Druga ga je prozvala što ne podbada muškarce.

“Bolje se brini o masnim trbušinama i sisama broj 4 na muškom rodu. I onda još sjede po parkovima s djecom raskopčanih košulja i znojavih prljavim majica”, poručila je Twitterašica.

Ipak, u raspravu su se uključili i ljudi koji se slažu s Hamedom.

“Meni kao ženi od nepunih 40g je to odvratno, ja kćerki od 7g kad kupujem tajice gledam da se ne proziru a kamoli sebi iako ih samo po kući nosim ili ispod neke tunike”, napisala je pratiteljica.

 “Ne trebaš se ispričavati, sve si dobro rekao. Užasno bilo i ostalo”, tvrde drugi pratitelji.


Komentari