6 stvari koje možda niste znali o revolucionarnom uređaju Med2Contour

Uvijek je pravo vrijeme za skidanje suvišnih kilograma i uništavanje masnih naslaga!

Uređaj Med2Contour sada više nije novost u salonu Mysterion, a kako je došao, tako su ga naše klijentice odmah isprobale. Postoje žene koje se s masnim naslagama bore već neko duže vrijeme kao i one koje su otopile svoje kilograme i žele se “popeglati” do savršenog izgleda, što znači da ovaj uređaj nije namijenjen samo osobama s viškom kilograma.

Iako ste se o uređaju mogli već informirati i u blogu, postoji nekoliko stvari koje možda niste znali, a trebali biste ako razmišljate o odlasku na tretman.

  • Med2Contour je PRVI uređaj na svijetu s integriranim aplikatorom za limfnu drenažu
  • PRVI ultrazvučni uređaj koji je odobrila rigorozna agencija FDA
  • Brojke pokazuju više od 4000 zadovoljnih klijenata u regiji i više od 19 000 odrađenih tretmana
  • TRI godine nakon završenih tretmana, masne stanice se NISU vratile, prema istraživanjima provedenih u Europi (Izvor: American Health & Beauty)
  • Više od 20 domaćih i inozemnih specijalista plastične i estetske kirurgije potvrdili su da je ovaj uređaj idealan te da poštuje sve medicinsko-estetske indikacije i kontraindikacije te da je maksimalno učinkovit
  • JEDINA alternativa operativnom zahvatu – liposukciji

Osim navedenih činjenica, ovaj uređaj je SIGURAN, djeluje BEZ neželjenih posljedica, PROVJERENO eliminira masne naslage, a rezultati su vidljivi ODMAH.

Konzultacije i rezervaciju termina možete izvršiti na 01/3907-145. Mysterion tim čeka na vas!

Autorica: Monika Antunović Kundih

Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva(HD brows, threading).

Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga


Komentari