LJETO U DVORIŠTU održava se svakog petka i subote od početka kolovoza, a evo što vas danas očekuje!

Sundial Botique hotel/Facebook

“LJETO U DVORIŠTU” otvorilo se 1.8. u 20 sati.

Od tada Zagrepčani imaju priliku gledati zalazak sunca, ali i zvjezdano nebo…

“Opušteni i nasmijani pit ćemo koktele i vino koje će domaćin nuditi po posebnim cijenama te kušati zalogaje koje će za vas pripremiti domaćica i organizatorica večeri Josipa Pavičić Berardini.

Matija Dedić izvodit će djela Zlatana Stipišića Gibonnija, dio programa obuhvatit će i kompozicije Arsena Dedića kao i obrade svjetskih hitova Stinga , Nore Jones, Beatlesa…”, opisuju tako događaj na službenoj Facebook stranici.

Ulaz je besplatan, a svoje mjesto možete rezervirati na tel: 01 6640000
Remetinečka 101, hotel Sundial

Od 1. kolovoza do 31. listopada svakog petka i subote od 20 do 23 sata ″Ljeto u dvorištu″ priprema atraktivan ambijentalni glazbeni program u romantičnoj atmosferi ″tajnog vrta” boutique hotela koji se nalazi nedaleko od zagrebačke Arene.

Ove subote, 22.08. nastupaju CURE – Lana Škrgatić, Mirjana Mičetić, Tea Mišković i Petra Golik Brdek četiri su djevojke okupljene u ženski glazbeni sastav C.U.R.E. Sve članice benda su multiinstrumentalistice, a svojim aranžmanima jazz i pop/rock izvedbi oduševljavaju publiku gdje god se pojave.

Četiri djevojke okupljene u ovaj zanimljivi ženski sastav izvode popularne evergreen pjesme, na repertoaru su strane i domaće pop rock izvedbe, a osim na hrvatskom i engleskom Lana u ulozi vodećeg vokala pjeva na francuskom i talijanskom.

Komentari