LJETO KOD MATOŠA OŽIVJET ĆE STARI ZAGREB: Očekujte kultne fićeke, plesnjake pod zvijezdama, kvizove, zanimljiiva jela i još štošta

Foto: Nikola Madunović

Ljeto u Zagrebu bilo bi nezamislivo bez još jedne obožavane manifestacije. Ljeto kod Matoša na Gornjem Gradu oživljava stara vremena. Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života koji ovog ljeta opet postaje stvarnost. Od 19. srpnja do 1. rujna, čuvat će vas Matoš s klupe, a na vama je samo da uživate! 

Foto: Nikola Madunović

Neograničena mašta, sposobne ruke i puno volje zaslužni su za održavanje manifestacije koja svoju publiku već ima, a nove, domaće i strane posjetitelje, privlači neobično zanimljivim programom. Strossmayerovo šetalište na Gornjem gradu 19. srpnja postaje mjesto koje će vas vratiti u draga i ponešto drugačija vremena. 

Kako bi svi posjetitelji osjetili duh starih vremena, proučili kak su se kupali naši stari i kak se u Zagrebu živilo u ona vremena, pobrinuo se tim scenografa koji baš niti jedan detalj nije prepustio slučajnosti. Uređen je svaki kutak malih drvenih kućica iz kojih do vas stižu mirisi zanimljivih jela, suncobrani i ležaljke u šarenim bojama mamac su za objektiv, a program Ljeta kod Matoša neće vas dugo ostaviti bez zanimacije. 

Foto: Nikola Madunović

U više od 40 dana Matoša, posjetitelje koji odluče manifestaciju posjetiti predvečer, dočekat će sjajni stand-up komičari iz Studija smijeha. Osim uživanja u humoru, posjetitelji će moći zaigrati i popularne pub kvizove i to na temu kultnih filmova i serija s malih ekrana. Želite li pokazati svoje znanje, još stignete odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu Tko pjeva zlo ne misli, ili u serijama Smogovci i Friends

Foto: Nikola Madunović

Na šetalištu koje čuva Matoš, ovog ćete ljeta moći zaigrati i glazbeni kviz Retro, smijati se do suza zbog crteža vaših prijatelja u popularnoj igri Pictionary, ali i ono najbitnije – stvarati vlastite uspomene koje će, možda u sljedećem stoljeću, poželjeti oživjeti netko drugi. I naravno to nije sve; kao I uvijek sve posjetitelje očekuju večernje svirke uz plesnjak.

Foto: Nikola Madunović

Komentari