KVARTOVO STIŽE U ŠPANSKO! Okupljene će zabavljati legenda hrvatskog hip-hopa Target

Photo: Kvartovo

Kvartovo, najbolji kvartovski party, stiže u Špansko. Serija događaja probudila je zagrebačke kvartove s već prepoznatljivim konceptom – retro kombi s kvalitetnim pivom po promotivnim cijenama te dobra klopa i muzika koja posjetitelje tjera na ples.

Ove subote, Špansko će zabavljati legenda hrvatskog hip-hopa Target, a uz njega će nastupiti Suicidal i Adnan te mlada grupa Linija 146 sa susjedne Malešnice. Kvartovo se pokazalo kao pun pogodak u oživljavanju kvartovske kulture i ležerne zabave za ekipu, posebno je bio uspješan prošlotjedni na Vrbanima. Stotine prisutnih uživalo je u dobrom pivu, slasnom hamburgeru i još boljoj glazbi, a među njima je bio i Domagoj Jakopović Ribafish.

Kako kaže za sebe „olinjali hedonist, barba u pedesetima koji voli pojest, popit i nasmijavati ljude oko sebe“, došao je podržati rock sastav Slance koji su napisali i uglazbili himnu RokOtoka. Osim Ribafisha, jedno od ljepših poznatih lica (pardon, Riba), Kvartovo je glasom i stasom krasila sve popularnija zagrebačka dizajnerica interijera i pjevačica Tena Vodopija, koja polako, ali sigurno osvaja glazbenu scenu svojim osebujnim glazbenim izričajem. Za ostatak glazbenog programa pobrinuo se DJ Roman R koji je rasplesao publiku ritmovima novog vala i popularnog trasha.

Kombinacijom glazbe, hrane i piva, Kvartovo nudi zagrebačkim kvartovima i njihovim žiteljima sve što je potrebno za dobar provod, a najveća prednost ovoga projekta je to što Kvartovo, za razliku od sličnih događanja, dolazi ljudima u njihov kvart. Ne morate posegnuti do Centra i potrošiti sate na traženje parkinga, šminkanje i odabir savršene odjevne kombinacije. Dovoljno je navući na sebe trenirku i ponijeti sa sobom što više dobre volje i nešto kuna. Jer, cijene craft i lager piva, te hrane zaista su više nego fer, upravo kvartovske.

Događaju na Španskom prethodili su već spomenuti na Vrbanima te Kvartovo u Dubravi, Remetincu i Zapruđu. Na tragu toga, može se reći da se u Španskom očekuje kvalitetan provod potpomognut sjajnim glazbenim programom, odličnim hrvatskim lagerima i craftovima točenim iz retro kombija te street food po retro cijenama na koje smo bili naviknuti. Za samo 50 kuna moguće je popiti craft pivo i pojesti hamburger uz zvukove kvartovski prepoznatljive glazbe, i sve to na vašem kvartu.

Ne propustite koncert LADO Electra na Zrinjevcu i uživajte u spoju tradicijske i elektroničke glazbe


Komentari