KULTURNA PONUDA U NAŠEM GRADU: Evo gdje do nedjelje možete po svoju ‘dozu kulture’

Zrinjevac (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Evo gdje do nedjelje (07. kolovoz) možete po svoju ‘dozu kulture’ u Zagrebu.

37. zagrebačko histrionsko ljeto: 

37. zagrebačko histrionsko ljeto otvoreno je u subotu 09. srpnja u 21 h, premijerom predstave SVOGA TELA GOSPODAR ili SMEŠNA ISPOVEST U DVA DELA, Slavka Kolara, u režiji Damira Lončara.

Predstave igraju sve do 03. rujna, svaki dan osim nedjelje i ponedjeljka, od 07. srpnja do 13. kolovoza s početkom u 21 h, a od 16. kolovoza do 03. rujna u 20 h.

Blagajna u Histrionskom domu (Ilica 90) će raditi od utorka do subote (osim blagdanom i praznikom) od 10 do 14 h. Blagajna u parku Opatovina će raditi dva sata prije izvedbe, gdje će biti moguća kupnja ulaznica za predstavu koja je taj dan.

Film u šumi

Film u šumi program je Centra za kulturu i film Augusta Cesarca, koji od 2. kolovoza do prve polovice rujna posjetiteljima omogućuje da u hladu šume na Dubravkinu putu uživaju u popularnim filmskim naslovima.

Na repertoaru su nagrađivani filmovi, žanrovska ostvarenja i kinohitovi, regionalne uspješnice te klasici sedme umjetnosti koji su zaslužili trajno mjesto u kanonu.

U petak, 5. kolovoza, na repertoaru je fantastični horor film ‘Muškarci’, s početkom prikazivanja u 21 sat, dok je veliki ovogodišnji hit ‘Top Gun: Maverick’ na rasporedu u subotu, 6. kolovoza, također u 21 h.

Mali Classic

Ljubitelji klasične glazbe će doći na svoje u nedjelju (07. kolovoz) u podne, kada će zrinjevački paviljon ugostiti Zagrebačke soliste, Zagrebački komorni orkestar, Zagrebački kvartet i Gradski kvartet Sebastian.


Komentari