(VIDEO) Suradnja Zvonimira i Nine Varge rezultirala predivnim umjetničkim djelom

FOTO: Doringo

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je novi singl Ponesite, još jednu u nizu čeznutljivih, iznimno emotivnih balada u kojoj se, kao i mnogo puta dosad, zagledao duboko u sebe i na površinu izvukao sva svoja razočaranja i strahove, ispisavši predivan epitaf ljubavi koja na kraju ipak nije bila ona prava.

Pjesmu je producirao Jere Šešelja koji je sa Zvonetom napravio i aranžman baziran na međuigri rastavljenih akorda Vargine vjerne ‘akustare’, nenametljivih, jedva čujnih gitarskih sola i jecaja cella Mateja Miloševa. Fotografije za video snimila je Nina Varga.

Ovaj singl stiže nam samo nekoliko mjeseci nakon posljednjeg Jedan od njih 100, i predstavlja nastavak glazbene priče kantautora koji je na sceni od 2011. kada izbacuje svoj prvi album, a do danas ih je objavio osam nezavisnih od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji (7 i Krugovi). Objavio je i 12 singlova za Croatiju Records, te na ovim prostorima održao više od 200 koncerata.

Izdao je i knjigu pjesama Poljubac budućnosti, napisao tekst za dječju slikovnicu Veseli dan doktora Vedrana Veselića, te skladao glazbu za više dječjih kazališnih predstava. Trenutno radi na novim pjesmama.

Komentari