NAPOKON ĆE NAPUNITI ARENU! Ovaj poznati Ex-Yu bend uskoro stiže u Zagreb

Pixabay

Jedan od najpoznatijih Ex-Yu bendova uskoro stiže u Zagreb. Bajaga i Instruktori napokon  će nastupiti u zagrebačkoj Areni u subotu 02. ožujka 2019. u sklopu velike regionalne turneje na kojoj promoviraju aktualni album “U sali lom”.

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji, a tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ovo će biti najveći Bajagin samostalni zagrebački koncert u dosadašnjoj karijeri. Tom prilikom publika će čuti mnoge nove i stare hitove koji su svima dobro poznati poput  ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ te brojne druge.
Bajaga i Instruktori u travnju ove godine predstavili su svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

“Imamo dvije klasične balade, jednu ‘veliku’ i jednu’ malu’. ‘Noćima sanjam’ je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se vratio na velika vrata”, komentirao je Momčilo novi album.

Ulaznice po early bird cijenama su u prodaji do 31.12. odnosno isteka kontingenta u sustavu Eventim, a prvih 300 kupaca ulaznice dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni promotivni nastup Bajage koji će se održati na tajnoj lokaciji u Zagrebu početkom iduće godine.

PRODAJA: https://goo.gl/LE9fUK

– PARTER: 130 kn
– DONJA TRIBINA: 150 kn
– VIP LOUNGE ZONA: 220 kn
– VIP LOŽA: 460 kn

Komentari