Zagrebački maturanti dobivaju majice za norijadu: Evo koliko će sve koštati

Facebook/Maturanti 2014./2015.

Odluku o nabavi majica donio je gradonačelnik Milan Bandić u suradnji s Vijećem učenika Grada Zagreba.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport potvrdio je za portal Srednja.hr da će Grad Zagreb nabaviti majice svim učenicima završnih razreda srednjih škola te njihovim razrednicima i ravnateljima, to jest nastavnicima u pratnji.

Ured je priopćio kako se trenutno prikupljaju podaci o broju i veličinama te izboru majica, a pretpostavka je kako će sve koštati do 200 tisuća kuna.

Iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport obavijestili su da je odluku o nabavi majica donio gradonačelnik Milan Bandić u suradnji s Vijećem učenika Grada Zagreba.

Prošlog je tjedna Jutarnji list objavio očitovanje Ivice Lovrića, pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport, u kojem se navodi kako će se nabavkom majica izbjeći vulgarni natpisi i šarenilo.

Logo Grada Zagreba

“Rok za predaju idejnih rješenja Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport je petak, 14. travnja 2017. godine. Na majice će biti tiskan logo Grada Zagreba, a ostala idejna rješenja bit će sukladna odabiru samih škola. Učenici završnih razreda bit će u prilici majice dorađivati sukladno vlastitim željama i potrebama, u čemu ovaj Ured neće sudjelovati”, odgovorili su iz Ureda portalu Srednja.hr.

Majice će školama biti poslane najkasnije do ponedjeljka 15. svibnja, odnosno četiri dana prije norijade.


Komentari