Besplatan ulaz u galeriju Klovićevi dvori

commons.wikimedia.org

Kraj svoje ljetne sezone, galerija Klovićevi dvori odlučila je obilježiti besplatnim ulazom na svoje četiri postavljene izložbe. Svi oni koji ljeto provode na gradskom asfaltu moći će uživati u vrijednim projektima galerije.

Naime, besplatan ulaz bit će omogućen mladima do 25 godina, onima iznad 65 godina, nezaposlenima te socijalno ugroženim skupinama. Svakim danom osim ponedjeljka, te subotom i nedjeljom do 14 sati, posjetitelji će moći pogledati retrospektivnu izložbu Žarka Bekera, ilustratora crtača i scenarista stripova, te izložba fotografija o stradanju Srebrenice, britanskog fotografa Tima Lovelessa. Te dvije izložbe otvorene su do 26. srpnja.

Ulaznice za pojedine izložbe u Klovićevim dvorima i dosad su bile snižene za studente i umirovljenike na 10 kuna, pojedinačna ulaznica za izložbe je 20 kuna, a za talijanski barok 30 kuna. No, oni s malim porihodima teško izdvoje i 10 kuna, pa je ravnateljica napomenula kako će im izaći u ususret i nastojati ići u smjeru stvaranja navike posjećivanja galerije i idućih sezona.

Komentari