Mladi kreativci žele snimiti film o zagrebačkom noćnom životu, no potrebna im je vaša pomoć

FOTO: Ivan Klindić

“Zajedno se svašta može”

Svebor Mihael, Elena i Ivori troje je mladih kreativaca i zaljubljenika u sedmu umjetnost, koji su odlučili zagrebačkoj kulturnoj i filmskoj sceni udahnuti svježinu i unijeti dašak noviteta. Zasukali su rukave, krenuli u filmsku avanturu i odlučili snimiti dugometražni film o zagrebačkom noćnom životu pod nazivom Zagrebački ekvinocij.

>>> (VIDEO) Mladi kreativni filmaši snimaju film o ‘tamnijoj’ strani grada

No, budući da su u ovaj projekt krenuli s ljubavi prema filmu i volonterski, odnosno bez budžeta, svaka je pomoć dobrodošla, a zauzvrat vi dobivate puno više. Naime, uskoro izlazi INDIEGOGO kampanja kojom žele pokriti troškove, stoga mole sve koji mogu za kunu viška kako bi mogli film učiniti što bolji tako da za njega žrtvuju jednu kavu. Zauzvrat dobiva nagrade, a možda i priliku da se nađete ispred kamere!

Photo edit: Josip Amadeus Čerić
Photo edit: Josip Amadeus Čerić

Uskoro izlazi dugoiščekivana INDIEGOGO kampanja!  Za one koji nisu sigurni što je to, INDIEGOGO je crowdfunding platforma iliti kampanja grupnog financiranja, a funkcionira ovako: mi napravimo projekt (#zagrebackiekvinocij), vi odlučite sviđa li vam se, podržite projekt donacijom, a zauzvrat dobivate perksove – nagrade, ovisno o iznosu donacije! (da, da, možete i bit u filmu u grupnoj sceni, na sve mislimo )

Bez obzira što vjerujemo da možemo bez budžeta, ipak postoje troškovi koje ćemo morati pokriti, npr. imati hranu na setu za sve naše drage ljude koji rade volonterski, a svaka kuna viška dat će nam više prostora i vremena da ovaj film učinimo što boljim!

Sad si vi mislite; neam ja para za bacat, a mi vam kažemo – ajmo napravit ovo zajedno; da svatko od vas žrtvuje jednu kavu za naš film (a ne govorimo o kavi od 16 kuna u fancy restoranu neg o onoj pravoj radničkoj; kava s mlijekom 9 kuna) – 1000 kava znači jako puno! Zato: #kavuzafilm

Mi to ne možemo sami, a vi nam sami ne možete ni puno pomoći – al zajedno… e zajedno se svašta može!

Zato…STAY TUNED i jedino što ćemo reći je…MARK THE DATE 22.1. 2018.” kazali mladi filmaši na društvenim mrežama.


Komentari