Zagreb.info i Unison nagrađuju naše čitatelje: Danas vam pjeva Damir Kedžo!

Započinje novi tjedan i započinje novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe. Danas nam dan uljepšava – Damir Kedžo! Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte dvije Kedžine pjesme – aktualnu pobjednicu Dore Divlji vjetre i pjesmu Poljubi me sad.

Kedžo kao i svi hrvatski glazbenici dane u karanteni krati pjevajući, svirajući i družeći se putem društvenih mreža sa svojim fanovima. U prošlotjednom izdanju još jednog projekta pod palicom Unisona – „Kad sve ovo završi, prvo ću…“ otkrio nam je kako jedva čeka vidjeti svoju obitelj na Krku i vratiti se u studio snimati nove pjesme s kolegama glazbenicima.

Uz Kedžu, do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Ivana Dečaka, Tončija Huljića, Mie Dimšić, Luke Nižetića, Gorana Karana, Šime Jovanovca, Antonije Šole i drugih. A upravo je Unison – hrvatski glazbeni savez zajedno s Večernjim Listom započeo cijeli ovaj projekt kako bi nam svima uljepšali vremena u kojima smo se našli.


Komentari