VEČERAS NE PROPUSTITE: Zagrebačka filharmonija odžat će svoj BOŽIĆNI KONCERT

Foto: Facebook

Svoj dolazak najavile su brojne zvijezde hrvatske glazbene scene. 

U petak, 18. prosinca u Lisinskom,  Zagrebačka filharmonija održat će svoj tradicionalni Božićni koncert . No, ove godine bit će realiziran u novom ruhu – radi se o umjetničkoj suradnji s Husar&Tomčić ansamblom.

Pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, orkestar će izvesti najljepše božićne pjesme iz različitih zemalja i sa svih kontinenata. Blagdanski duh pretočen je u koloritne glasove mladih vokala Husar&Tomčić ansambla, tople instrumentalne zvuke orkestra i zanimljive aranžmane tradicionalnih božićnih napjeva. Kad kažemo zanimljive, onda to i uistinu mislimo jer elementi popularnog beatboxa ukomponirani sa tradicionalnim božićnim pjesmama, izvanserijski vokali talenata iz Husar&Tomčić ansambla – Svena, Mije, Stjepana, Lucije, Ines, Karla, Jelene, Martine i jos njih gotovo stotinu, ispreplest će se sa magičnim filharmonijskim nitima i otvoriti božićnu glazbenu kutiju.

Svoj dolazak najavili su brojni prijatelji Zagrebačke filharmonije i Husar&Tomčić ansambla: Tereza Kesovija, Nina Badrić, Ivana Marić Šunjić, Sandra Bagarić i drugi. Koncert započinje u 19:30 sati. 

 

 


Komentari