UZ MRLETOV MEKSIČKI GRAH: Ne propustite LET3 ANTIVALENTINOVO party! (VIDEO)

Facebook

Ususret velikom koncertu ‘ANTIVALENTINOVO’ Leta3, 12.02.2016. u Domu sportova, održava se još jedan warm up party!

Novo zagrijavanje donosi nastup super grupe BLAGDAN BAND, „creme de la creme“ riječke rock scene, a čine ga Prlja, Vava , Sandro Bastiančić, Miro Vidović i Alen Tibljaš.

 Svi prisutni svjedočit će svojevrsnom glazbenom vremeplovu od sedamdesetih godina do novijih hitova, a isto tako i žanrovskom glazbenom presjeku tridesetak pjesama! S obzirom da je ovo antivalentinovsko zagrijavanje za ANTIVALENTINOVO, posjetioci će biti omađijani i s nekoliko pjesama Leta3!

Zagrijavanje uz Blagdan Band će se dogoditi 16.1.2016. u zagrebačkom Jiggy Baru – powered by Karlovačko, s početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan, a svakako na ruku ide i činjenica da će Mrle za ovaj koncert spremiti svoju posebnu deliciju – meksički grah kuhan u crnom pivu! Besplatnu porciju dobiva samo prvih stotinu posjetitelja!

Podsjećamo da su ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.


Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

Komentari

loading...