SPEKTAKL, GIULIANO U LISINSKOM: ‘Bit će to za mene emotivna noć’

Facebook

“Baš se veselim dobrom provodu sa svojim prijateljima i fanovima u toj predblagdanskoj nedjeljnoj večeri. Bit će to za mene poprilično emotivna noć u legendarnoj dvorani”, istaknuo je ovom prigodom Giuliano.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas do velikog koncerta najpoznatijeg splitskog glazbenog zavodnika u Zagrebu. Jedinstveni Giualino priprema se naime za koncert godine, nastup u Lisinskom, u nedjelju 13. prosinca 2015.

Upravo je očaravajuća atmosfera Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, idealno mjesto na kojem će Giuliano sa svojim brojnim obožavateljima podijeliti svoju bogatu glazbenu karijeru.

Publika u Zagrebu imati će priliku dobro se proveseliti sa mnom i bendom te gostima, uz brojne pjesme nastale u zadnjih 20 i nešto godina, od ‘Tame’, ‘Juga’, ‘Srne i vuka’ pa sve do posljednjih hitova ‘Miriše’ i ‘Veći od ljubavi’.’

“Baš se veselim dobrom provodu sa svojim prijateljima i fanovima u toj predblagdanskoj nedjeljnoj večeri. Bit će to za mene poprilično emotivna noć u legendarnoj dvorani. Za razliku od prošlog, “ozbiljnog” koncerta sa simfonijskim orkestrom, ovo će biti plesna i pjevna večer puna dobre vibre i veselja”, istaknuo je ovom prigodom Giuliano.

Ne propustite stoga jedinstveno glazbeno putovanje, Giuliano u KD Vatroslav Lisinski, nedjelja 13. prosinca 2015. u 20 sati.

Svoju ulaznicu za ovu nezaboravnu glazbenu večer, po cijeni od od 80, 100, 120 i 150kn pronađite na stranicama Hit Recordsa i na blagajnama KD Vatrsolava Lisinskog.


Komentari