Luda zabava za NOĆ VJEŠTICA U TVORNICI KULTURE

Facebook

Štaš bit?”, proslava mnogima omiljenog Dana vještica 31. listopada, u Tvornici kulture bit će prepuštena u ruke poznatoj beogradskoj reperici MC Sajsi i jednako opasnom dvojcu Krankšvester.

Ivana Rašić, na balkanskoj hip hop sceni je poznatija kao Sajsi MC. Nazivaju je slatkom, ali otrovnom i kontroverznom repericom, a ona za sebe kaže da je sasvim jednostavna beogradska cura. Ono što Sajsi možda čini drukčijom od ostalih je to što ima prepoznatljiv stav.
Njezina glazba je otvorena i iskrena, gola i nepretenciozna, a priča o Sajsi MC je priča o svim nijansama beogradskog betona, kao i o raznim likovima koji ga nastanjuju. To je priča o Ivani, ali i o njezinoj sestri Tijani (aka Schweca) i DJ-u BKO koji čine Sajsi trojstvo.
Iako je preuzela hip hop formu kao način izražavanja, to je lako mogao biti i neki drugi žanr. Kako sama kaže: „Moglo je lako da bude i nešto drugo – repanje je za mene samo forma pomoću koje prezentiram svoju umjetnost, kao neko pomagalo.“

KRANKŠVESTER: Osječki rap dvojac (Triki & Sett) vraća se u Zagreb kako bi u Tvornici kulture održao svoj do sada najveći solo nastup u karijeri. Nakon što su promocijom aktualnog albuma “Krankšvester III” iz 2014. uspjeli čak dva dana rasprodati klub Klub te nepunih šest mjeseci kasnije i KSET dolazak u Veliki pogon je sasvim očekivan razvoj događaja. Iza njih je ukupno sedam izdanja prepunih tvrdih beatova i izuzetno eksplicitnih tekstova zahvaljujući kojima su osvojili regionalnu underground scenu.

ŠTAŠ BIT NA AFTERU?

Nakon što Krankšvester i Sajsi MC zatruju Veliki pogonu svojim neprikladnim tekstovima koji štete umu mlade osobe, nastavljamo s afterima i to na dva floora. Jedan floor je rezerviran za hip hop/ rap i trap, dakle i nova i stara škola. I bangerzz i G-funk. Drugi floor će ispuniti malo mekši, da ne kažemo ženstveniji ritmovi R’n’B-a, popa i indie electra.
DJi su svi redom provjerena imena koja smo provjerili online.
DJ Vrh ( Kiša metaka)
DJ Oliver ( Krankšvester)
DJ Tikach
DJ Sin

Za detaljnije informacije i  cijene ulaznica kliknite ovdje.


Komentari

loading...
-->