JUBILARNI X. KONCERT ‘ŽELIM ŽIVOT’: Očekuje se prepun Jelačićev trg, ove godine i jedno iznenađenje (VIDEO)

Zaklada Ana Rukavina

U ponedjeljak, 21. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića održat će se X. jubilarni koncert ”Želim život”.

Svi Zagrepčani moći će uživati u bogatoj glazbenoj večeri koju je za njih i ove godine osigurala Zaklada Ana Rukavina uz pomoć  Nove TV. Naime, riječ je o još jednom božićnom koncertu ”Želim život” kojim Zaklada želi zahvaliti svima koji su se tijekom ovih godina na bilo koji način pomogli radu Zaklade. Međutim, ove godine građane bi mogao posebno razveseliti gost iznenađenja, čiji će hitovi zacijelo rasplesati i raspjevati posjetitelje na Trgu bana Josipa Jelačića.

Građani već danas mogu podržati rad Zaklade pozivom na humanitarni broj 060 9000 i tako donirati 5kn (+ PDV). Pozivi na humanitarni broj bit će mogući tijekom cijelog prosinca.[/box]

Za dobru atmosferu na događanju će, kao i svake godine, biti zadužena poznata voditeljska lica Nove TV, a građane će na niskim temperaturama zagrijati poznati hitovi Severine, Gibonnija,Mejaša, Psihomodo Popa, Maje Šuput, Vatre, Halida Bešlića te Frajli.

12341510_851125571651929_1527276721033850489_n

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade.

Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve sto je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život“, rekla je Ana Rukavina.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Svi oni koji se neće moći pridružiti glazbenoj rapsodiji na Trgu moći će doživjeti dašak atmosfere pred malim ekranima na Novoj TV s početkom u 21 sat.[/box]


Komentari