JOKSIMOVIĆ USKORO U ZAGREBU:Provjerite kako je pjevač oduševio beogradsku publiku (FOTO)

Facebook

Ovaj pjevač u četvrtak je napravio spektakl u Beogradu, a uskoro dolazi u Zagreb.

Željko Joksimović zasigurno je jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima. U četvrtak je napunio Sava Centar i oduševio 4.000 ljudi. Pjevao je čak tri sata bez prestanka, a nosila ga je nevjerovatna energija oduševljene publike, piše dnevno.rs.

Joksimović je publiku doveo u delirij emotivnim nastupom i izvođenjem starih hitova, a iznenađenje je bilo izvođenje pjesme “A i ti me iznevjeri” od Bijelog dugmeta. Okupljeni su uživali i u pjesmama s novog albuma, kao što su “Isto je”, “Nerado”, “Zvezda”, “Olovni vojnik”

željko4

“Sve je ispalo toliko šarmantno, emotivno, lepo, da prosto ovako nešto moram svake godine da ponavljam. Posebno jer imam ovakvu divnu publiku. Mislim da ću u narednom periodu znatno češće pevati u Beogradu. Osam godina je bila prevelika pauza”,  rekao je Željko čiji nastup očekuje i zagrebačka publika.

Star produkcija vam ususret Valentinovu predstavlja glazbeni spektakl Željka Joksimovića koji će se održati u subotu, 13. veljače 2016., u Areni Zagreb. Na koncertu će Joksimović izvoditi pjesme koje su ga proslavile poput „Lane moje“ , „Ljubavi“, „Nije ljubav stvar“ do najnovijih hitova s novog albuma.
Album „Željko Joksimović“ koji je izdao u ljeto 2015. munjevito je bio rasprodan u Hrvatskoj te su tako obožavatelji pokazali koliko je popularan u našoj zemlji, kao i deseci tisuća ljudi koje okuplja na svakom svojem koncertu.
Joksimovića smatraju eurovizijskom ikonom, a za to su zaslužne njegove uspješnice koje godinama odzvanjaju u srcima njegovih obožavatelja.
Osim što je tvorac hitova, Joksimović svira nekoliko instrumenata, a potpisuje i glazbu za filmove i televiziju.

Sudeći po atmosferi u Beogradu treba se pripremiti za spektakl.

Karte za koncert pronađite na prodajnim mjestima eventim.hr

 

 

 

 

 


Komentari