GRIČEVANJE POČINJE U ČETVRTAK, a uvod u odličnu zabavu osigurat će TBF

Facebook

TBF jedan od najutjecajnijih bendova u regiji, će u četvrtak 24. rujna označit početak novog Gričevanja, besplatnog festivala glazbe i kulture koji se na krilima jeseni peti put zaredom vraća Zagrebu.

Gričevanje će se ove godine udružiti s Device_artom, Space Festivalom i Galerijom Klovićevi dvori u zajedničkom pokretu ‘Na Gornjem gradu’, održati tijekom 11 dana u periodu od 24. rujna do 4. listopada na 3 lokacije – Plato Gradec, Galerija Klovićevi dvori i krov garaže Tuškanac.

Gričevanje je, uz Device_art, Space Festival i Galeriju Klovićevi dvori, dio novog pokreta Na Gornjem gradu, koji povezuje ove programe koji se održavaju istovremeno od 24. rujna do 4. listopada, ne naplaćuju ulaz i tradicionalno već godinama oživljavaju zagrebački Gornji grad. Na Gornjem gradu zajednički je projekt udruge Gričevanje, udruge Kontejner | biro suvremene umjetničke prakse, tvrtke Kupole – bolje od šatora i Galerije Klovićevi dvori.

Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružilo se i ovom izdanju Gričevanja u ulozi glavnog partnera. Kao nezaobilazni pratitelj vrhunskih sportskih događanja i sinonim za druženje uz dobru glazbu.

Informacije o koncertima i daljnjem programu, pratite na Facebook stranici Gričevanje.


Komentari