DJANGO REINHARDT LEGACY PROJECT u Lisinskom

PR

Malo je svjetskih glazbenika za koje možemo reći da su pokrenuli novi smjer u glazbi. Jedan, koji svakako spada u tu skupinu, je veliki Django Reinhardt čija je glazba oduvijek izazivala veliku pozornost. Fantastične interpretacije u kojima se kroz jazz i bebop u melodiji i specifičnom zvuku gitare čuju utjecaji Djangovih romskih korijena i danas su predmet obožavanja i proučavanja.

Djangova će glazba 4. studenog ispuniti veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog. Internacionalni All STARS GYPSY BAND, kojega predvodi legendarni Stochelo Rosenberg, predstavlja DJANGO REINHARDT LEGACY PROJECT.

Stochelo Rosenberg, dobitnik zlatne gitare magazina Guitarist (1992.), hrvatskoj publici poznat po nastupu sa Kings Of Strings triom uz Vlatka Stefanovskog i Tommya Emmanuela, lider je najboljeg svjetskog gypsy, The ROSENBERG Tria.

Rosenberg u Zagreb za DJANGO REINHARDT LEGACY PROJECT dovodi probranu ekipu, jer kaže da svaki koncert u Hrvatskoj nije posao nego zabava, a to znači – vrhunska zabava ili ništa! Zainteresirani za koncert kliknite ovdje.

 


Komentari